رئیس دانشگاه شهرکرد خبر داد:

استقبال گسترده از همایش ملی تدبیر و امید در توسعه استان

استقبال گسترده از همایش ملی تدبیر و امید در توسعه استان
دکتر شامحمدی گفت: همه اقدامات لازم برای برگزاری هر چه بهتر این همایش انجام شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از جهانبین نیوز، دکتر شامحمدی رئیس دانشگاه شهرکرد در جلسه شورای اداری استان چهارمحال و بختیاری که صبح امروز (پنجشنبه) در سالن اجتماعات سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان برگزار شد در خصوص همایش ملی تدبیر و امید در توسعه استان چهارمحال و بختیاری که روزهای ۲۴ و ۲۵ اردیبهشت در دانشگاه شهرکرد برگزار خواهد شد گفت: خوشبختانه استقبال بسیار خوبی از این همایش ملی شده است
بطوری که تاکنون حدود ۲۰۰ مقاله از سوی نخبگان کشوری و استانی به دفترخانه این همایش رسیده و مورد بررسی و پذیرش قرار گرفته است.

شامحمدی با اعلام اینکه موضوعات این همایش حول آب، کشاورزی، محیط زیست، راه و ترابری، توسعه دانشگاه ها و مسایل فرهنگی استان خواهد بود گفت: با اهتمام ویژه ای که استاندار محترم چهارمحال و بختیاری داشته اند، مسئولین برگزاری همایش ملی تدبیر و امید در توسعه استان چهارمحال و بختیاری، همه اقدامات لازم را برای برگزاری هر چه بهتر این همایش انجام داده اند.

در این جلسه، قاسم سلیمانی دشتکی؛ استاندار چهارمحال و بختیاری نیز با اشاره به همایش ملی تدبیر و امید در توسعه استان چهارمحال و بختیاری، ابراز امیدواری کرد با حجم گسترده استقبالی که از این همایش به عمل آمده است بتوانیم با همفکری اندیشمندان کشوری و استانی، راه کارهای مناسبی برای برخی مشکلات موجود در استان پیدا کنیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه