امام جمعه برازجان:
تجاوز به یمن هیچ توجیهی ندارد/جنایت آل سعود در یمن نسل کشی است
امام جمعه برازجان گفت: تجاوز رژیم آل سعود به یمن هیچ توجیهی ندارد و به هیچ دلیلی نمی توان حمله به یک ملت مسلمان و بی دفاع را توجیه کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از "ناصرون " حجتالاسلام حسن مصلح در خطبههای امروز نماز جمعه شهر برازجان گفت: تجاوز رژیم آل سعود به یمن هیچ توجیهی ندارد و به هیچ دلیلی نمی توان حمله به یک ملت مسلمان و بی دفاع را توجیه کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, "ناصرون " ,وی در ادامه افزود: رژیم آل سعود را باید به دلیل جنایت هایش در یمن به عنوان جانیت جنگی محکوم و تنبیه گردد اما شاهده آن هستیم، کشورهایی که دم از حقوق بشر می زنند سلاح و مهمات در اختیار رژیم آل سعود برای حمله و کشتار زنان و کودکان در یمن قرار می دهند.
,مصلح اظهار داشت: در یمن شاهد استفاده از بمب های ممنوعه خوشه ای ساخت آمریکای جهان خوار توسط رژیم آل سقوط هستیم اما در این میان فقط سکوت رسانه ها و جوامع بین المللی را در مقابل این نسل کشی ها مشاهده میکنیم.
,امام جمعه برازجان گفت: تنها ملتی که در کنارمردم مظلوم و مسلمان جهان اعم از شیعه و سنی همواره بوده و خواهد بود ملت ایران است اما در مقابل آمریکا و اسرائیل همیشه در کنار جنایت کاران جهان بوده اند.
,وی در ادامه افزود: ملت ایران همواره همایت های مادی و معنوی خود را از مردم مسلمان و مظلوم یمن دریغ نخواهد کرد.
,مصلح در پایان اظار داشت: ما باز آمده ایم تا با سر دادن شعار مرگ بر آل سعود از مردم مظلوم یمن دفاع کنیم و فریاد مظلومیت این مردم مسلمان را به گوش جهانیان برسانیم.
,انتهای پیام/پ
,]
ارسال دیدگاه