فرمانده حوزه مقاومت بسیج ولیعصر (عج) کاکی :
بی طرفی یا سکوت به معنای همراهی با دشمن است
عبداله اسکندری فرمانده حوزه مقاومت بسیج ولیعصر (عج) کاکی گفت:انقلاب مشروطه ، کاپیتلاسیون ،پیروزی انقلاب اسلامی ، دفاع مقدس و فتنه عرصه هایی هستند که نقش روحانیت در آن کاملا اثرگذار بوده است .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از" ترنم دشتی" فرمانده حوزه مقاومت بسیج ولیعصر (عج) کاکی ، در آیین گرامیداشت عملیات آزادسازی هویزه و شهید شاخص بسیج طلاب شهید حجت السلام والمسلمین رودباری و در جمع اعضا پایگاه مقاومت بسیج طلاب بخش کاکی ، با اشاره به نقش روحانیت در حوادث قبل و بعد از انقلاب گفت : در همه ی حوادث قبل و بعد از انقلاب که منجر به جریان سازی ، وقوع و استمرار انقلاب گردیده ، روحانیت ، موتور محرکه و پرچمدار آن بوده است .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, " ترنم دشتی",سرگرد پاسدار عبداله اسکندری اظهار داشت : انقلاب مشروطه ، کاپیتلاسیون ،پیروزی انقلاب اسلامی ، دفاع مقدس و فتنه عرصه هایی هستند که نقش روحانیت در آن کاملا اثرگذار بوده است .
,وی حضرت امام (ره) را مبتکر سبک جدیدی در شیوه زندگی روحانیت دانست وتصریح کرد : امام خمینی (ره) روحانیت را از گوشه عزلت نشینی به میدان سیاست وارد کرد و بنیانگذار نهضتی شد که امروز انوار تابناکش همه سرزمین های اسلامی را درنوردیده است .
,فرمانده حوزه مقاومت بسیج ولیعصر (عج) کاکی با اشاره به حضور روحانیت در حماسه هشت سال دفاع مقدس و نقش آفرینی آنان گفت: نقش روحانیت در جنگ ، تنها برای دفاع از کشور و ترویج احکام اسلام در جبهه نبود بلکه آنان در تقویت روحیه رزمندگان بسیار اثرگذار بودند .
,وی توقع امروز جامعه از روحانیون را ، روشنگری و تبیین مبانی انقلاب دانست و تصریح کرد : ملت انتظار دارنددر فضاهای غبارآلود ودر جاهایی که دشمن در مبانی انقلاب تشکیک ایجاد میکنند ،روحانیت صریح و شفاف روشنگری نماید نه اینکه با سکوت یا بی طرفی خود ،دشمن را در رسیدن به اهداف شوم خود همراهی نمایند .
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه