اخبار داغ
  1. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  2. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  3. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  4. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  5. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  6. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  7. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  8. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  9. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  10. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  11. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  12. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  13. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  14. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  15. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  16. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  17. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  18. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  19. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  20. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟

درخواست هسته‌ای جان کری از کنگره

درخواست هسته‌ای جان کری از کنگره
«جان کری» از اعضای مجلس نمایندگان آمریکا خواست تا به طرح بازنگری توافق هسته ای ایران که در سنا تصویب شده رای مثبت بدهند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مهر، پس از تصویب طرح بازنگری توافق هسته ای ایران در سنای آمریکا، وزیر امور خارجه این کشور خواستار تصویب آن در کنگره شد.

به گزارش رویترز، «جان کری» از اعضای مجلس نمایندگان آمریکا خواست تا به طرح بازنگری توافق هسته ای ایران که در سنا تصویب شده رای مثبت بدهند.

همزمان با مطرح شدن این درخواست، ۱۵۰ نفر از نمایندگان کنگره آمریکا با ارسال نامه ای به «باراک اوباما» رئیس جمهور آمریکا، از مذاکرات هسته ای حمایت کرده اند.

حمایت این تعداد از نمایندگان دموکرات از سیاست اوباما در قبال مذاکرات هسته ای ایران، می‌تواند نشان دهد مخالفان احتمالی توافق اتمی، برای آنکه بتوانند جلوی وتوی رئیس‌جمهوری را بگیرند، به دو سوم آرای لازم دست پیدا نمی‌کنند.

در صورت مخالفت کنگره با توافق نهایی هسته‌ای، رئیس جمهوری آمریکا می‌تواند طی ۱۲ روز آن را وتو کند، پس از آن کنگره ۱۰ روز دیگر زمان دارد تا به آرای دو سوم نمایندگان در هر یک از مجالس کنگره، که قانونا وتوی رئیس‌جمهوری را بی‌اثر می‌کند، برسد.

روزنامه واشنگتن پست در این رابطه می نویسد: اکنون به نظر می‌رسد نماینده کافی در حزب دموکرات، برای آنکه بیش از یک سوم نمایندگان کنگره از توافق اتمی دولت اوباما و وتوی احتمالی او علیه مخالفان، حمایت کنند، وجود دارد.

نامه‌ای که جان شاکوسکی، به همراه «لوید دگت» و «دیوید پرایس» (هر سه از حزب دموکرات) آن را تنظیم کرده‌اند، قویا از مذاکرات اتمی دولت ایالات متحده با تهران حمایت کرده است.

در بخشی از نامه آمده است: «این مسئله فراتر از سیاست است. ریسک بالا و جایگزین‌ها ترسناک هستند. ما باید از هر راهی برای رسیدن به راه‌حلی دیپلماتیک، قابل راستی‌ آزمایی و اجرایی برای جلوگیری از ایرانی مسلح به سلاح هسته‌ای دست یابیم. اگر آمریکا به ترک مذاکرات دست زند یا موجبات فروپاشی آن را فراهم کند، نه تنها به شکلی مسالمت‌ آمیز جلوی مسلح شدن ایران به سلاح اتمی را نمی‌گیریم، بلکه احتمال آن را هم افزایش می‌دهیم.جنگ به خودی خود ما را امن‌تر نمی‌کند.»

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه