اجناس خارجی یک فروشگاه زنجیره ای + تصاویر

اجناس خارجی یک فروشگاه زنجیره ای + تصاویر
از اولین تاکید رهبر انقلاب در خصوص ترجیح کالای داخلی به خارجی در سال ۱۳۷۰ تا آخرین سخنان ایشان در اردیبهشت ماه 94 حدود 24 سال می گذرد اما عدم اهتمام دستگاههای اجرایی و دولتی - به تعبیر رهبری دولتی به معنای عام - را می توان به وضوح در اینخصوص مشاهده کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، سالها از تاکیدات مکرر رهبر انقلاب در خصوص استفاده از تولیدات داخلی می گذرد و  هنوز که هنوز است دولت و نهادهای عمومی دستور العمل اجرایی کاملی در اینخصوص را عملیاتی نکرده اند

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
از اولین تاکید رهبر انقلاب در خصوص ترجیح کالای داخلی به خارجی در سال ۱۳۷۰(هرجا که می‌توانیم در داخل کشور تولید کنیم، بایستی این را بر استفاده‌ی از مصنوعات خارجی ترجیح بدهیم. هر چیزی که در داخل کشور تولید می‌شود، برای ما مبارکتر از مشابه خارجی آن است) تا آخرین سخنان ایشان در اردیبهشت ماه 94 (بعضی‌ها هستند حتّی حاضرند به نفع کارگر هم شعار بدهند، رگ گردن را هم درشت کنند و شعار بدهند، امّا در عمل به کارگر ایرانی لگد بزنند. لگد زدن به کارگر ایرانی این است که انسان جنس مصنوع این کارگر را مورد استفاده قرار ندهد و برود مشابه این را از خارج بگیرد) حدود 24 سال می گذرد اما عدم اهتمام دستگاههای اجرایی و دولتی - به تعبیر رهبری دولتی به معنای عام - را می توان به وضوح در اینخصوص مشاهده کرد.
,
 
,
به گزارش مسیرآنلاین یکی از مواردی که باید در این موارد به آن پرداخت فروشگاههای زنجیره ای بزرگ هستند که محل تامین نیازهای روزانه مردم هستند و متاسفانه علیرغم تمام تاکیدات مزبور بسیاری از کالاهای موجود در این فروشگاهها را کالاهای با برند خارجی تشکیل می دهند؛ نکته تاسف بارتر آنکه بسیاری از کالاهای خارجی عرضه شده مشابه داخلی باکیفیت داشته و سوال اصلی اینجاست که چرا یک فروشگاه زنجیره ای وابسته به یک نهاد عمومی اقدام به خرید کلی و انبوه اجناس خارجی با بهانه ایجاد تنوع، جذب مشتری و بالا بردن سود خود با هزینه بیکاری کارگران و تعطیلی کارخانجات تولیدی میکند!؟
,
تصاویر زیر گوشه ای از محصولات خارجی عرضه شده در فروشگاههای زنجیره ای شهروند وابسته به شهرداری تهران است:
,

, ,

, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
 
,
 
,
انتهای پیام/ف
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه