نامه ی خیلی کوتاه به سرمایه گذار چینی سد شفارود!
زبان شما را که نمی دانستم اما چلنگرت میگفت تالش پتانسیل خوبی برای سرمایه گذاری دارد . حالا پتانسل تالش برایتان کافی نبود ؟ یا وعدهایتان چینی بود؟!![
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ماسال نیوز؛ بهرام سبزی در نامه ای طنزگونه خطاب به سرمایه گزار چینی سد شفارود استان گیلان نوشت:
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , ماسال نیوز,سلام برادران چینی ام
, سلام برادران چینی ام,راستش را بخواهید اسمتان را نمی دانم حتی مطمئن نیستم چینی بودید یا نه. اما نتوانستید به مانند فیلم هایتان برایمان اسطوره و حماسه شوید. اما برخی ها خوب فهمیدن که ما عاشق چینی ها هستیم .البته وعده های شما به زبانه های مختلف در ادوار گذشته به مردم داده شده بود و این وعده ها به این زبانها تکراری شده بود و برای مردم رنگی نداشت برای همین زبانش تعییر کرد.
,راستی چینی عزیز حال شما چطور است؟ سرمایه گذاریتان به کجا رسید؟!! راستی چقدر اشتعال ایجاد کردید؟!!! بستر برای سرمایه گذاری فراهم شد؟
,زبان شما را که نمی دانستم اما چلنگرت می گفت تالش پتانسیل خوبی برای سرمایه گذاری دارد. حالا پتانسل تالش برایتان کافی نبود؟ یا وعدهایتان چینی بود؟!!
,راستی دوستان و همشهری هایت 12 میلیلارد از ما در سد شفارود خسارت گرفته اند چون ما پتانسلی بالایی داریم !!!
,اینکه شما هم در جهان به این گستردگی به فکر مردم تالش افتادید هم حتما از روی احساس تکلیف بود.
,چینی عزیز حال ما خوب است اما تو باور نکن.
,,
انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه