زلزله میهمان دیشب مردم رودبار؛

زلزله 4 و 2 ریشتری جیرنده و بره سر را لرزاند

زلزله 4 و 2 ریشتری جیرنده و بره سر را لرزاند
دیشب براثر وقوع سه زلزله دوبار جیرنده و یک بار بره سر لرزید و این زلزله در شهرهای لوشان و منجیل هم احساس شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از  زیتون خبر، اولین زلزله بامداد امروز ساعت ۲:۴۰ دقیقه به بزرگی ۴٫۷ ریشتر به مرکزیت جیرنده رودبار به وقوع پیوست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زیتون خبر,

شدت این زلزله به قدری بود که ساکنین شهرهای مرکزی رودبار به ویژه لوشان و منجیل نیز این زلزله را احساس کردند.

,

حوالی ساعت ۳:۲۰ دقیقه امروز نیز دومین زلزله به بزرگی ۱٫۹ ریشتر به مرکزیت شهر بره سر منطقه خورگام را لرزاند.

,

سومین زلزله ۳:۴۲ دقیقه سحرگاه امروز به بزرگی ۲٫۳ ریشتر بار دیگر به مرکزیت شهر جیرنده به وقوع پیوست تا رودبار شب پر از دلهره ای را سپری کند.

,

تا کنون تلفات جانی و خسارات مالی از این سه زلزله به دفتر این پایگاه خبری گزارش نشده است.

,

مردم شهرستان رودبار که تجربه زلزله ۳۱ خرداد ۶۹ را در خاطر دارند که براثر آن هزاران نفر از مردم این شهرستان زیر تلی از خاک آرام گرفتند.

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه