سعودی ها تصاویر معروف عاشورا ۸۸ را به جای ناآرامی های مهاباد غالب کردند
نکته جالب آنجاست که این کاربران که اکثرا از کشورهای حاشیه خلیج فارس بوده اند ، در اشتباهی عامدانه تصاویری معروف از عاشورا سال ۸۸ و درگیری اغتشاش گران با ماموران نیروی انتظامی را به جای تصاویر مهاباد متتشر کردند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از "ره به ری" : روز گذشته نا آرامی های مهاباد به یکی از مهم ترین اخبار رسانه های کشور و خاورمیانه تبدیل شده بود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ره به ری" ,حجم بالای پست هایی که با هدف تحریک مردم جهت اغتشاش منتشر می شد و چند نکته که در این پست ها دیده می شد ، کمی جای تامل دارد که در ادامه به آن اشاره خواهیم کرد.
,نکته اول کاربرانی است که به ارسال این پست ها می پرداختند.
,عمده این کاربران که از کشورهای حاشیه خلیج فارس بوده اند ، پیش از این پست های بسیاری در دفاع از تروریست های داعش و ارتش عربستان در حمله به عربستان منتشر کرده بودند.
,نکته جالب آنجاست که این کاربران که اکثرا از کشورهای حاشیه خلیج فارس بوده اند ، در اشتباهی عامدانه تصاویری معروف از عاشورا سال ۸۸ و درگیری اغتشاش گران با ماموران نیروی انتظامی را به جای تصاویر مهاباد منتشرمی کردند.
,, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, این خود به خوبی نشان از این واقعیت دارد که منتشر کنندگان این تصاویر علاوه بر اینکه هیچ گونه آشنایی با ایران نداشته اند فقط یک هدف را دنبال کرده اند و آن تحریک کاربران شبکات اجتماعی برای ادامه دادن این خط بوده اند.
,موضوع زمانی جالب تر می شود که بدانید کاربران عرب زبان پست های ذیل را منتشر کرده اند (پست ها اکنون توسط دیگر کاربران نیز منتشر می شود).
,پست هایی که فقط یک هدف را دنبال کرده که آن تحریک مردم مهاباد بوده است.
,ماجرا مهاباد از جمله حوادثی تلخ بود که در صفحه حوادث روزنامه گاه و بی گاه دیده می شود ، اما تحریک مردم مهاباد با لینک ذیل به ناآرام شدن این شهر پس از این ماجرا کمک کرد”:
, ,
,
, نکته جالب انجاست که این کاربران در همان ابتدا چند پست دروغ و تحریک آمیز پیرامون اغتشاش و درگیری ، تحت عنوان “شنیده شدن صدای توپ در مهاباد ” فراخوان هایی را برای پدید آوردن تجمعات در مهاباد و اغتشاش در این شهر انجام داده اند.
, ,
,
, ,
,
, , ,
,
, ,
,
, , ,
,
, ,
در پست ذیل خبر دروغ و خنده دار یک صفحه اطلاع رسانی سعودی مبنی بر شهادت ۷۰ هموطن کرد در مهاباد را نشان می دهد:
, ,
,
, ,
ضد انقلاب در حال موج سواری بر روی حادثه مهاباد:
, ,
,
, , ,
,
, ,
, ,
,
]
ارسال دیدگاه