آزمایشگاه سیار به روستای دشت رسید

آزمایشگاه سیار به روستای دشت رسید
دانش آموزان روستای دشت شهرستان گرمه با حضور آزمایشگاه سیار، آزمایش‌های دروس زیست‌شناسی و شیمی متوسطه دوم را تمرین کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری گرمه، محمودیان مدیر پژوهش سرا و آزمایشگاه مرکزی آموزش‌ و پرورش گرمه با اعلام این خبر گفت: این آزمایشگاه با هدف تعمیم بهتر مفاهیم علمی، محرومیت‌زدایی از مدارس روستایی و آشنایی دانش آموزان با لوازم و اصول آزمایشگاهی و اجرای عدالت آموزشی راه‌اندازی شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , پایگاه خبری گرمه,

وی افزود: در این آزمایشگاه، تمام آزمایش‌های همراه با مطالب تدریس شده در کتاب‌های فیزیک، زیست‌شناسی و شیمی در مقطع متوسطه دوم و هم‌چنین درس علوم تجربی متوسطه اول و مقطع ابتدایی انجام می‌شود.

,

محمودیان اظهار کرد: آزمایشگاه سیار در تمام روستاهای بدون امکانات آزمایشگاهی حضور می‌یابد تا دبیران و دانش آموزان از امکانات آن بهره بگیرند.

, .,

وی تصریح کرد: دانش آموزان با انجام آزمایش و کسب تجربه علمی با درس‌هایی که به آزمایش‌های متعددی نیاز دارد، ارتباط عمیق‌تری پیدا می‌کنند.

,

مدیر آزمایشگاه مرکزی شهرستان گرمه عنوان کرد: این آزمایشگاه با همکاری و حمایت مدیریت آموزش‌وپرورش شهرستان گرمه راه‌اندازی شده و فعالیت آن در پرورش خلاقیت و ارتقای آگاهی دانش آموزان با شیوه‌های عملی تأثیر دارد.

, .,

انتهای پیام/ص

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه