استاندار سمنان:

حمایت های رهبری و مردم از تیم مذاکره کننده سبب موفقیت در این مذاکرات شد

حمایت های رهبری و مردم از تیم مذاکره کننده سبب موفقیت در این مذاکرات شد
استاندار سمنان حمایت های رهبری از مسئولین و حمایت های مردمی را عامل موفقت و پیروزی ایران در این مذاکرات عنوان کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانابه نقل از مرآت محمد وکیلیˈاستاندار سمنان  روز یکشنبه در حاشیه همایش بیست و یکمین بزرگداشت کتابداران و کتاب خانه ها عمومی موفقیت ها در مذاکرات ژنو را حاصل حمایت ها و پشتیبانی های مقام معظم رهبری در آستانه سفر هیئت مذاکره کننده دانسته و افزود: ایشان مواضع ایران اسلامی را با قدرت برای دنیا اعلام کردند و دنیا فهمید که  مردم ایران از مواضع و اصول  خود به هیچ وجه کوتاه نمی آید و همین امر سبب قدرت بیشتر مسئولین مذاکره کننده گردید.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, مرآت,

به گفته وی یکی دیگر از عوامل موثر در به نتیجه رسیدن این مذاکرات حمایت های مردم بود که به دنیا فهماند که تنها مجموعه دولت روی مسائل پافشاری نمی کند و مردم از اصول خود عقب نشینی نکرده و از حق خود کوتاه نمی آیند.

,

تدبیر و درایت و برخورد کارشناسانه هیات مذاکره کننده ایرانی از دیگر عواملی بود که وکیلی از آن به عنوان عوامل موفقیت ایران در این مذاکرات یاد کرد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه