نگرانی اسرائیل و جمهوریخواهان از توافقنامه ژنو

نگرانی اسرائیل و جمهوریخواهان از توافقنامه ژنو
مقامات رژیم صهیونیستی و جمهوری خواهان امریکایی بعد از اعلام خبر توافقنامه ژنو درباره آن ابراز نگرانی کردند و در اظهارات خود آن را معامله ای بد توصیف کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از آفتاب ری، دفتر بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل در واکنش به توافق هسته ای ژنو، آن را معامله‌ای بد دانست و اعلام کرد: این توافقنامه به ایران اجازه خواهد داد تا برنامه تسلیحات هسته ای خود را ادامه دهد.

براساس این گزارش؛ نفتالی بنت، وزیر افتصاد اسرائیل نیز در این باره گفت: که تل آویو به توافق گروه با ایران پایبند نخواهد بود و این حق ماست که از خود دفاع کنیم.

آویگدور لیبرمن وزیر امور خارجه اسرائیل نیز تاکید کرد: در توافقنامه ژنو هیچ نکته مثبتی وجود ندارد و اسرائیل را در برابر شرایط جدیدی قرار می‌دهد. قرار است کابینه اسرائیل صبح امروز این توافق را مورد بررسی قرار دهد.

اظهارات مقامات اسرائیلی در حالیست که مقامات غربی از جمله وزیر خارجه فرانسه، توافقنامه ژنو را محکم توصیف کردند و می‌گویند، مانع پیشرفت برنامه هسته ای ایران می‌شود.

یک مقام ارشد آمریکایی اعلام کرد که توافق ژنو شامل به رسمیت شناخته شدن حق غنی‌سازی اورانیوم در ایران نیست و پیشرفت در برنامه هسته‌ای ایران از جمله فعالیت در تاسیسات آب سنگین اراک را متوقف می‌کند.

وی در ادامه افزود: که بر اساس این توافقنامه، ذخایر اورانیوم ۲۰ درصدی اورانیوم خنثی‌سازی شده و بازرسی‌های سرزده از تاسیسات هسته ای ایران نیز صورت خواهد گرفت.

نگرانی رهبر جمهوری‌خواهان مجلس نمایندگان آمریکا.

رهبر اکثریت جمهوری‌خواهان مجلس نمایندگان آمریکا در پی توافق اولیه ایران و ۱ ۵ با صدور بیانیه‌ای ابراز نگرانی کرد که این توافق قابلیت غنی‌سازی ایران را به اندازه کافی متوقف نکند.

همچنین «اریک کانتور» گفت: تاریخچه طولانی‌مدت از عدم همکاری ایران با شورای امنیت سازمان ملل معروف است، همانطور که ایران از تأسیسات محرمانه برای دنبال کردن برنامه هسته‌ای خود استفاده کرد. ایران همچنان یکی از فعال‌ترین حامیان تروریسم در جهان و بی‌ثبات‌کننده‌ترین نیرو در خاورمیانه باقی مانده است.

این رهبر اکثریت جمهوری‌خواهان مجلس نمایندگان آمریکا ادامه داد: در حالیکه این توافق عملی شود، ایالات متحده باید هوشیار باشد و خیلی سریع و به شدت به هرگونه تقلب و اقدام فریبکارانه واکنش نشان دهد و ما باید ائتلاف خود در منطقه را بازسازی کنیم و محکم با شرکای خود علیه تهدیدهای ایران بایستیم.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, آفتاب ری,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه