نامه مهم رئیس فدراسیون فوتبال به نبی
رئیس فدراسیون فوتبال در نامهای به محمد نبی اعلام کرد که هیچ یک از عوامل اجرایی و کادر تیم های ملی حق اظهار نظر منفی علیه آلاشپورت را ندارند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی داناعلی کفاشیان در نامهای به مهدی محمد نبی، دبیرکل فدراسیون اعلام کرد که هیچ یک از عوامل اجرایی اعم از کادر فنی، بازیکنان ، مدیران و سایر شاغلین در فدراسیون فوتبال حق اظهار نظر و مصاحبه منفی علیه آل اشپورت را ندارند.
, شبکه اطلاع رسانی دانا,وی در ادامه نامه خود خطاب به محمد نبی اعلام کرده که متاسفانه انجام مصاحبه های منفی از سوی برخی از اعضا کادر فنی باعث ایجاد خلل در روند اجرایی شدن مفاد قرار داد فی مابین فدراسیون فوتبال و شرکت مزبور کرده است. بر همین اساس به تمامی مربیان، کادر فنی و سایر افراد حاضر در فدراسیون فوتبال اعلام می کنم که از انجام هر گونه اظهار نظر منفی و مصاحبه در خصوص شرکت uhlsport جدا خودداری کرده و چنانچه باز هم از سوی کادر فنی تیم ها و یا هر فرد مصاحبه کننده ای مطالب مخرب اعلام شود، در تعهدات فی مابین فدراسیون فوتبال و طرف مصاحبه کننده در قالب جریمه اقدام می شود. ضمن اینکه اگر موضوعی در خصوص همکاری با شرکت uhlsport نیازمند بررسی و پیگیری باشد، فدراسیون فوتبال راسا با انجام مکاتبات لازم اقدام خواهد کرد.
,انتهای پیام/ی
]
ارسال دیدگاه