حجت الاسلام منصوری امام جمعه بندرترکمن :
به برکت شهدا آمریکا و غرب را به خاک ذلت نشاندیم
امام جمعه بندر ترکمن گفت : امروز ما به برکت نور شهدا عظمت آمریکا و غرب را شکستیم و آنها را به خاک ذلت نشاندیم تا انرژی هسته ای ما را را قبول کنند و نور شهدا باعث شد تا ما به اینجا برسیم و زیبایی کار را ببینیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانابه نقل از گلستان ما ؛ حجت الاسلام محمد صالح منصوری، امام جمعه شهرستان بندرترکمن، امروز (5 آذر) در یادواره یک هزار و 400 شهید شهرستان گرگان و گرامیداشت شهدای 5 آذر و روز بسیج مستضعفین که در مصلی جمعه گرگان برگزار شد، گفت: شهدا عاشق خداوند بودند و به همین جهت به حرف خدا گوش کردند و نه به حرف دلشان و عشق آنها عشقی واقعی است.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, گلستان ما ؛ حجت الاسلام محمد صالح منصوری، امام جمعه شهرستان بندرترکمن، امروز (5 آذر) در یادواره یک هزار و 400 شهید شهرستان گرگان و گرامیداشت شهدای 5 آذر و روز بسیج مستضعفین که در مصلی جمعه گرگان برگزار شد، گفت: شهدا عاشق خداوند بودند و به همین جهت به حرف خدا گوش کردند و نه به حرف دلشان و عشق آنها عشقی واقعی است., گلستان ما,وی با اشاره به این جمله شهید مطهری که شهدا شمع محفل بشریتند، افزود: خون شهید دنیای تاریک و ظلمات را بیدار کرد چه اینکه پروین اعتصامی هم در این زمینه شعری جالب دارد به این مضمون که یک شب خیاطی رو به شمع کرد و گفت: می بینی چقدر ایستادم و زیبا می دوزم اما شمع در جواب گفت: اگر تو زیبا می دوزی بخاطر نور من است.
, وی با اشاره به این جمله شهید مطهری که شهدا شمع محفل بشریتند، افزود: خون شهید دنیای تاریک و ظلمات را بیدار کرد چه اینکه پروین اعتصامی هم در این زمینه شعری جالب دارد به این مضمون که یک شب خیاطی رو به شمع کرد و گفت: می بینی چقدر ایستادم و زیبا می دوزم اما شمع در جواب گفت: اگر تو زیبا می دوزی بخاطر نور من است.,حجت الاسلام منصوری تصریح کرد: امروز نور شهدا باعث شد تا جوانان و دانشمندان ما در عرصه های مختلف علمی، هسته ای، نظامی، سیاسی و اجتماعی به موفقیت برسند؛ امروز ما به برکت نور شهدا عظمت آمریکا و غرب را شکستیم و آنها را به خاک ذلت نشاندیم تا انرژی هسته ای ما را را قبول کنند و نور شهدا باعث شد تا ما به اینجا برسیم و زیبایی کار را ببینیم.
, حجت الاسلام منصوری تصریح کرد: امروز نور شهدا باعث شد تا جوانان و دانشمندان ما در عرصه های مختلف علمی، هسته ای، نظامی، سیاسی و اجتماعی به موفقیت برسند؛ امروز ما به برکت نور شهدا عظمت آمریکا و غرب را شکستیم و آنها را به خاک ذلت نشاندیم تا انرژی هسته ای ما را را قبول کنند و نور شهدا باعث شد تا ما به اینجا برسیم و زیبایی کار را ببینیم.,امام جمعه بندرترکمن با بیان اینکه هر چه داریم از برکت خون شهداست، گفت: باید قدر این محافل و مجالس را بدانیم و نسل چهارم هم بداند که در جبهه ها جوانان ما چه کردند تا ارزش ها حفظ شود.
, امام جمعه بندرترکمن با بیان اینکه هر چه داریم از برکت خون شهداست، گفت: باید قدر این محافل و مجالس را بدانیم و نسل چهارم هم بداند که در جبهه ها جوانان ما چه کردند تا ارزش ها حفظ شود.,وی در ادامه سخنان خود با اشاره به سه وظیفه در قبال شهدا، افزود: در مرحله اول باید مقام شهادت و ارزش های انقلابی را بدرستی بشناسیم و ثانیا باید رعایت کنیم به خصوص خانواده های معظم شهدا، ایثارگران و جانبازان که زحمت های فرزندان خود را دیدند در رویکردهای خود دقت کنند و ثالثا بتوانیم زینب وار روایت کنیم این حماسه ها را تا جاودان بماد.
, وی در ادامه سخنان خود با اشاره به سه وظیفه در قبال شهدا، افزود: در مرحله اول باید مقام شهادت و ارزش های انقلابی را بدرستی بشناسیم و ثانیا باید رعایت کنیم به خصوص خانواده های معظم شهدا، ایثارگران و جانبازان که زحمت های فرزندان خود را دیدند در رویکردهای خود دقت کنند و ثالثا بتوانیم زینب وار روایت کنیم این حماسه ها را تا جاودان بماد.,حجت الاسلام منصوری به حادثه 5 آذر مردم گرگان اشاره کرد و گفت: گرگان نیز مثل سایر شهرهای ایران در محکومیت حادثه حرم امام رضا(ع) در 29 آبان بپا خاست و رژیم پهلوی هم مردم گرگان را به خاک و خون کشید.
, حجت الاسلام منصوری به حادثه 5 آذر مردم گرگان اشاره کرد و گفت: گرگان نیز مثل سایر شهرهای ایران در محکومیت حادثه حرم امام رضا(ع) در 29 آبان بپا خاست و رژیم پهلوی هم مردم گرگان را به خاک و خون کشید.,وی افزود: طبق گفته ها حدود 8 هزار گلوله بر مردم گرگان بارید و 14 نفر شهید شدند و بیش از یکصد و 40 نفر هم جانباز لذا جای دارد به این روز بزرگ توجه ویژه ای بشود.
, وی افزود: طبق گفته ها حدود 8 هزار گلوله بر مردم گرگان بارید و 14 نفر شهید شدند و بیش از یکصد و 40 نفر هم جانباز لذا جای دارد به این روز بزرگ توجه ویژه ای بشود.,انتهای پیام/
, انتهای پیام/]
ارسال دیدگاه