فرماندار بندرلنگه
مدیران باید در توسعه و پیشرفت شهرستان تاثیر گذار باشند
فرماندار بندرلنگه در دومین جلسه شورای اداری سال گفت : اگرکسی نقدی به عملکرد دولت دارد می پزیریم مگر برخلاف مسائل امور و روند اجرایی و تخریب نباشد / مشکلات شهرستان باید در خود شهرستان حل شود مدیران باید پیگیر و در توسعه و پیشرفت شهرستان تاثیر گذار باشند[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از مروارید نیوز ” دومین جلسه شورای اداری با حضور فرماندار؛ امام جمعه موقت ؛ امام جمعه اهل تسن ؛مدیرکل سیاسی و انتخابات ؛ دبیر شورای هماهنگی ستاد مبارزه با مواد مخدراستان؛ بخشداران و اعضای شورای اداری و انتظامی در سالن اجتماعات فرمانداری شهرستان بندرلنگه برگزارشد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , مروارید نیوز, ” دومین جلسه شورای اداری با حضور فرماندار؛ امام جمعه موقت ؛ امام جمعه اهل تسن ؛مدیرکل سیاسی و انتخابات ؛ دبیر شورای هماهنگی ستاد مبارزه با مواد مخدراستان؛ بخشداران و اعضای شورای اداری و انتظامی در سالن اجتماعات فرمانداری شهرستان بندرلنگه برگزارشد.,
در طی این جلسه ابراهیمی دبیر شورای هماهنگی ستاد مبازه مواد مخدر در رابطه با آمار مصرف مواد مخدر در بین زنان و مردان اظهار داشت : این آمار متاسفانه در طی این سالها مردان ۳درصد زنان ۳۳درصد مبتلا می باشند که این خود آمار تکان دهنده می باشد.
وی اضافه نمود: مسئولین باید در صدد جلوگیری از این مواد خانمان سوز تلاش بیشتری داشته با توجه به اثرات مثبت گروه های در بحث کاهش آسیب ها و جلوگیری از مبتلا شدن افراد بیشتر تشکیل یک گروه اجتماع محور در ادارات را در دستور کار قرار دهند.
,
در ادامه اسماعیل پاسلار فرماندار شهرستان بندرلنگه به حضور پرشور مردم در راهپیمایی در حمایت از مردم یمن و محکوم نمودن جنایات آل سعود تشکر و قدردانی نمود و افزود: همه مسئولین با همدلی و همبستگی به دور از اختلاف افکنی در انتخابات که در اسفند ماه سال جاری پیش رو می باشد امید است یک انتخابات سالم و به دور از هیاهو برگزار نماییم.
فرماندار در ادامه خاطر نشان نمود : شعار امسال را سر لوح کار خود قرار داده و در حقیقت باید همدل و همزبان باشیم چرا که دولت به عنوان خدمتگزار و پشتوانه مردم به شمار می آیند.
وی افزود: ما نباید بهانه به دست دشمن دهیم چرا که دشمن از هر کانالی در صدد تخریب و سوء استفاده و وارونه نشان دادن عملکرد دولت می باشد.
,
,
پاسلار بیان داشت: اگرکسی نقدی به عملکرد دولت دارد می پزیریم مگر برخلاف مسائل امور و روند اجرایی و تخریب نباشد چرا که اعتقاد ما به تولید داخلی می باشد ما باید خود در پی رفع مشکلات شهرستان باشیم قرار نیست کسی از بیرون بیایید؛ این پتانسیل در مدیران و مردم به عنوان پشتوانه در شهرستان وجود دارد .
وی اضافه نمود : مشکلات شهرستان باید در خود شهرستان حل شود مدیران باید پیگیر و در توسعه و پیشرفت شهرستان تاثیر گذار باشند.
وی به ۱۴ خرداد سالروز ارتحال حضرت امام خمینی بنیانگذار انقلاب و اعزام ۳۰۰ زائر به این حرم اشاره ومطالبی را بیان نمود.
,
,
در پایان منتقمی فر مدیر کل سیاسی و انتخابات استانداری هرمزگان ؛ ابراهیم فرهادی نیا را به عنوان معاون برنامه ریزی وامور عمرانی فرمانداری شهرستان بندرلنگه و روح الله شهداد نژاد را به عنوان بخشدار کیش معارفه نمود.
,,
انتهای پیام/ر
]
ارسال دیدگاه