یک متخصص عفونی عنوان کرد:

پیشگیری از اسهال فصل بهار با خودمراقبتی

پیشگیری از اسهال فصل بهار با خودمراقبتی
یک متخصص عفونی درباره جلوگیری از ابتلا به بیماری اسهالی شایع در بهار گفت: رعایت بهداشت فردی و پرهیز از مصرف مواد غذایی در اغذیه فروشی‌هایی که اعتبار زیادی ندارند حایز اهمیت است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، دکتر شکرالله محمدی در گفت‌ وگو با خبرنگار خبرگزاری سینا درباره شیوع ویروس اسهال گاستروآنتریک در ایران گفت: این بیماری ویروسی، فصلی است که با شروع فصل بهار موارد آن در درمانگاه‌ها دیده می‌شود اما یک بیماری حاد نیست.

وی در ادامه افزود: این ویروس جدید نیست و از ویروس های گروه ماربورگ محسوب می‌شود.

این متخصص عفونی درباره راه‌های پیشگیری از این بیماری تاکید کرد: رعایت بهداشت فردی در این بیماری بسیار مهم است؛ شست‌‌وشوی مرتب دست‌ها با آب و صابون، پرهیز از خوردن مواد غذایی در اغذیه فروشی‌هایی که اعتبار زیادی ندارند، همچنین استفاده از آب وغذای سالم از راه‌های پیشگیری از این بیماری است.

محمدی درباره راه‌های درمان مبتلایان به ویروس اسهال گاستروآنتریک اظهارکرد: زمان درمان این بیماری سه روز است؛ اگرچه افرادی که به این ویروس مبتلا می‌شوند، آب زیادی از دست نمی‌دهند اما این بیماران باید آب و مایعات زیادی مصرف کنند همچنین باید از خوردن غذاهای چرب، سنگین و دیرپز اجتناب شود.

انتهای پیام/خ

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبرگزاری سینا,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه