امام جمعه بوکان:
حکم اعدام شیخ النمر باعث خیزش امت های اسلامی علیه آل سعود خواهد شد
امام جمعه بوکان گفت: با قاطعیت اعلام می کنیم که تمام برادران اهل تسنن و تشیع در جهان اسلام با چنین حکمی که در چهار چوب برنامه های رژیم صیهونیستی برای ایجاد تفرقه در میان امت اسلامی است مخالفند و اجرای چنین حکمی باعث خیزش امت های اسلامی علیه ال سعود خواهد شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا امام جمعه بوکان در گفتگوی اختصاصی با خبر نگار کانی پرس ضمن محکومیت شدید تائید حکم اعدام روحانی برجسته شیعه توسط رژیم آل سعود گفت: دولت آل سعود که خود را خادمین حرمین شریفین و رهبر جهان اسلام می داند، به مهره ای برای کشورهای غربی تبدیل شده که با اعمال خود در میان امت اسلامی تفرقه ایجاد می کند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کانی پرس,ماموستا عبدالرحمن خلیفه زاده افزود: اگر سردم داران رژیم سعودی و کشور های مرتجع عربی خود را از پیروان دین ناب محمدی و پیرو شریعت اسلامی می دانند باید برای وحدت و همگرایی جهان اسلام بکوشند نه اینکه خود به عاملی برای ایجاد تفرقه و همچنین کشتار زنان و کودکان بی گناه در میان کشورهای اسلامی تبدیل شوند.
,وی اظهار کرد: به یقین باید گفت سران رژیم آل سعود اهل تسنن نیستند، بلکه آنها از وهابیتی پیروی می کنند که در 18 مورد با اهل تسنن اختلاف جدی دارد.
,این روحانی برجسته اهل تسنن تصریح کرد: ایجاد تفرقه و کشتار مردم بی گناه در اسلام هیچ جایگاهی ندارد ولی متاسفانه حاکمان کشورهای عربی با اعمال ننگین خود در حال خیانت به اسلام و قران هستند.
,وی خاطر نشان کرد: بی گمان هیچ یک از اعمال حکام ظالم آل سعود طبق قوانین الهی نیست و تنها در چهارچوب برنامه های از پیش تعین شده امریکا و رژیم صیهونیستی برای ایجاد تفرقه بیشتر بین برادران اهل تسنن و شیعه است.
,خلیفه زاده ضمن محکوم کردن شدید تائید حکم اعدام شیخ النمر از روحانیون برجسته شیعه درعربستان خاطر نشان کرد: با قاطعیت اعلام می کنیم که تمام برادران اهل تسنن و تشیع در جهان اسلام با چنین حکمی که در چهار چوب برنامه های رژیم صیهونیستی برای ایجاد تفرقه در میان امت اسلامی است مخالفند و اجرای چنین حکمی باعث خیزش امت های اسلامی علیه ال سعود خواهد شد.
,امام جمعه بوکان ادامه داد: امیدواریم نهاد های بین المللی و سران کشورهای اسلامی با اجماع از اعدام این عالم برجسته شیعه عربستانی که تنها درحمایت از عدالت به پا خواسته جلوگیری کنند.
,انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه