فرسودگی بیمارستان ها مشکل نه چندان جدید در نظام سلامت
درحالی وزیر کشور از فرسودگی بیمارستان های کشور صحبت می کند که کماکان مشکلات زیادی در مسیر درمان بیماران وجود داشته و بیماران با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری زنان قم ، باتوجه به تغییرات اساسی که در نظام سلامت کشور رخ داده است و اینک مردم با رضایت بیشتری از بیمارستان ها و مراکز درمانی استفاده می کنند اما وزیر بهداشت این بار نکته دیگری را خاطرنشان کرده و خواستار توجه بیشتری از سوی مسئولان ذی ربط شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری زنان قم,هاشمی وزیر بهداشت در این رابطه می گوید: بعد از ابلاغ سیاست های جدید وضعیت سلامت مردم رو به بهبودی است اما در حال حاضر ۵۰ درصد بیمارستان های ما فرسوده است که این وضعیت در تهران بدتر است اما بیمارستان هایی داریم که عمرشان به ۸۰ سال می رسد.
,به طور حتم عمر مفید یک بیمارستان بسیار کمتر از میزانی است که وزیر بهداشت گفته است چرا که بیشتر ساختمان ها عمری بالغ بر 25 تا 30 سال دارند وعمر 80ساله برای یک بیمارستان حکم یک فاجعه را دارد چراکه مردم با اطمینان از حفظ نکات امنیتی پا به بیمارستان می گذارند وعدم رعایت نکات ایمنی در نهایت به ضرر بیمار ختم خواهد شد.
,مهندس بلبلی عضو هیات مدیره نظام مهندسی استان تهران می گوید: متاسفانه در کشور ما بسیاری از مصالح ساختمانی دارای استاندارد مناسب نبوده و از کیفیت لازم برای ساخت و ساز برخوردار نیستند و عمر مفید ساختمانها هم در بخش عمومی در کشور بین 25 تا 30 سال است.
,این درحالی است که کمبود های حوزه سلامت تنها به ساختمان های فرسوده و کمبود بیمارستان ختم نمی شود و مشکلات دامنه وسیع تری به خود می گیرد چرا که به گفته وزیر بهداشت در تعداد پزشکان، پرستاران و ... نیز کمبودهایی احساس می شود که این امر ایران را از لحاظ درمانی به رتبه هایی پایین تر از افغانستان و پاکستان کشانده است.
,وزیر بهداشت با اشاره به کمبود تعداد پزشک در کشور می گوید: ایران از لحاظ کمبود پزشک بعد از پاکستان، عراق و افغانستان قرار دارد که در حوزه کمبود پرستار نیز با بحران مواجهیم و با اغماض در هر بخش ۱.۴ پرستار وجود دارد.
,اگرچه مشکلات در زمینه درمان و بهبود بیماران بسیار زیاد بوده و مسئولان در دراز مدت می توانند همه این مشکلات رامرتفع کنند اما انتظار می رود با جدیت و تلاش بیشتری دست به کار زده و از شعار و شعار زدگی دوری کنند.
,,
انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه