امام جمعه مردم سراب:

اجرای حکم اعدام شیخ نمر یک خطای بزرگ استراتژیک از سوی وهابیت است

اجرای حکم اعدام شیخ نمر یک خطای بزرگ استراتژیک از سوی وهابیت است
حجت الاسلام و المسلمین اکرمی، امام جمعه سراب با بیان اینکه حمله عربستان به یمن یک خطای بزرگ استراتژیک از سوی وهابیت بود، اعلام کرد: اجرای این حکم در کشور عربستان نیز یکی از بزرگ ترین خطاهای استراتژیک توسط این کشور می باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، حجت الاسلام و المسلمین اکرمی در گفت و گو با خبرنگار گروه سیاسی آناج با اشاره به تایید حکم اعدام آیت الله نمر در دادگاه جنایی عربستان، گفت: تایید حکم اعدام روحانی برجسته شیعی که با هماهنگی آمریکا احتمالا اجرایی شود، یک آتشفشان بزرگ در منطقه بوجود خواهد آورد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,

وی ادامه داد: قظعا این آتش و این آتشفشان به جان وهابیت خواهد افتاد و موجبات نابودی این فرقه را در میان مسلمانان رقم خواهد زد.

,

امام جمعه مردم سراب با بیان اینکه حمله عربستان به یمن یک خطای بزرگ استراتژیک از سوی وهابیت بود، اعلام کرد: اجرای این حکم در کشور عربستان نیز یکی از بزرگ ترین خطاهای استراتژیک توسط این کشور می باشد.

,

وی با بیان اینکه شدیدا این حرکت ناسیونالیستی تعصب عربی را محکوم می کنیم، اظهار کرد: در صورت اجرای این حکم شیعیان ساکت نخواهند ماند و در زمان و مکان مشخص جواب دندان شکنی به وهابت خواهند داد.

,

اکرمی در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم سران غفلت زده و خواب زده عربستانی از خواب خرگوشی خود بیدار شوند و اوضاع را از این خراب تر نکنند.

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه