یادداشت/
مظلومیت مسجد امام حسین (ع) کامیاران را دریابیم
هیئت امنای مسجد امام حسین(ع) کامیاران، مسئولین دلسوز و از همه مهم تر شهروندان خیر و با ایمان با هم همراه شوند تا در کوتاه ترین زمان تمام کاستی های این مسجد، حسینیه و شبستان برطرف گردد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از شاهو خبر؛ عموماً در هر منطقه یا شهری مجموعه ایی تاریخی، فرهنگی یا محلی طبیعی، سیاحتی و گاه عمارتی مذهبی، آیینی نماد آن شهر به حساب می آید و بیننده تا تصویری از آن نماد را نظاره گر می شود همان شهر و یا من منطقه در ذهنش تداعی می گردد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از شاهو خبر؛,در این میان و به خصوص در شهرهای ایران، مساجد نمادی بسیار مشهور و نامی برای شناخت شهرها و گاهاً روستاها هستند؛ به عنوان مثال مسجد امام(ره) در اصفهان، مسجد دارالاحسان در سنندج، مسجد دومناره در سقز و یا مساجدعبداللهی در بعضی روستاهای مناطق کُردنشین نماد این شهرها و روستاها بوده و با آن بازشناخته می شوند.
,البته در تمام ممالک اسلامی به ظاهر مساجد اهمیت خاصی داده می شود، گرچه آن مسجد محل معروف یا دارای معماری و عمارتی چشم نواز هم نباشد باز بر اساس سنت و عرف نانوشته ایی و طبعا به خاطر احترام و تقدس مکان عبادت، با کاشی ها و نقش های زیبائی به این ظاهر توجه تام می شود.
,گنبد و گلدسته های مساجد در معماری کلاسیک ایرانی و همچنین معماری جدید جایگاه خاصی دارند و با شکوه و جبروت بر بلندای آسمان نقش می بندند، رنگ های کاشی ها و سرامیک های به کار رفته در گلدسته و گنبدها چنان آرامش می بخشند که هر رهگذری را به سوی مسجد می کشانند تا این آرامش را با خواندن نماز یا قرائت قرآن به درون نای وجودش بکشاند.
,شهر کامیاران به مانند دیگر شهرهای کردستان دارای مساجد فراوانی در هر کوی و برزن است. مردم ایمان دار و متدین این شهر چنان شیفته مساجدند که با همتی جمعی سعی دارند در هر جا که زمینی به دست آید و هزینه ایی جمع آوری گردد مسجد را در آن محل بسازند و جایگاه عبادت را در سطح شهر گسترش دهند.
,مسجد امام حسین(ع) از جمله مساجد قدیمی شهر است که در اوایل دهه هشتاد با خرید منازل اطراف گسترش داده شد و با معماری جدیدی نوسازی گردید. این مسجد که از سه جهت به کوچه و خیابان راه دارد، دارای گنبدی بزرگ است که از همان اوایل ساخت با ایزوگام پوشیده شد و دیگر هیچ ظرافت کاری و کاشی کاری روی آن انجام نگرفته به گونه ایی که به همان شکل اولیه سالیانیست که باقی مانده است.
,در ورودی خیابان سعیدآزادی، هنوز آجرهای میان قوسی درب هویداست و این آجرها با هیچ پوششی پوشانیده نشده و منظره ایی نه چندان زیبا به درب ورودی اصلی مسجد بخشیده است. در دو طرف درب ورودی جای دومناره آهنی پیداست که تا به حال اقدامی برای ساخت مناره ها صورت نگرفته و عظمت مسجد را پنهان نگه داشته است.
,بخش اصلی مسجد که رو به خیابان امام(ره) قرار گرفته از محل های شلوغ و پررفت و آمد شهر می باشد با بتون و بلوک دیوار کشی شده و آرماتورهایی که برای ساخت دو مناره عظیم برپاشده است تصویری ناهنجار را به این قسمت مسجد در نظرها عیان می سازد.
,همانگونه که در ابتدای این یادداشت ذکر گردید، مسجد با معماری شکیل و زیبا می تواند نمادی از محل عبادت و نیز شناسنامه و هویت شهری باشد؛ در این میان باید هیئت امنای مسجد امام حسین(ع) کامیاران، مسئولین دلسوز و از همه مهم تر شهروندان خیر و با ایمان با هم همراه شوند تا در کوتاه ترین زمان تمام کاستی های این مسجد، حسینیه و شبستان برطرف گردد.
,مردم شهرستان کامیاران اعم از شیعه و سنی سالهای متمادی است که باهم و در برادری و وحدت زندگی می کنند و معتقد هستند که در نزد خداوند متعال پرهیزگاری و تقوا ملاک است. همه مسلمانان با هر آیین و مذهبی به گرد شمع وجود اسلام حلقه زده اند و هر لحظه آماده اند که با تمام جان و مالشان در خدمت خدا و خلق خدا باشند.
,پس بسیار نیکوست که برای اتمام کار ساخت و ساز مسجد امام حسین(ع) همگام شوند تا به یاری خدا این بنای عبادی در سال جاری به زیباترین نحو ساخته و جمال یار در آن پیدا گردد.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه