رئیس اداره ثبت احوال سنقروکلیایی:

در آینده نزدیک کارت هوشمند ملی جایگزین کارت ملی می شود

در آینده نزدیک کارت هوشمند ملی جایگزین کارت ملی می شود
رئیس اداره ثبت احوال سنقروکلیایی از صدور کارت هوشمند ملی پس از اعلام سازمان ثبت احوال کشور در آینده نزدیک خبر داد و گفت : در حال حاضر کارت هوشمند ملی فقط برای کسانی که به سن 15 سالگی رسیده اند و کارت ملی دریافت نکرده اند صادر می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از خبرنگار سهیل سنقر، از رضا ادیبی در جلسه بررسی ثبت وقایع حیاتی سنقرو کلیایی از صدور کارت هوشمند ملی پس از اعلام سازمان ثبت احوال کشور در آینده نزدیک خبر داد و گفت : در حال حاضر کارت هوشمند ملی فقط برای کسانی که به سن 15 سالگی رسیده اند و کارت ملی دریافت نکرده اند صادر می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سهیل سنقر,

رئیس اداره ثبت احوال سنقرو کلیایی میانگین سن ازدواج را در پسران 27 و در دختران 22 سالگی اعلام کرد.

,

رضا ادیبی افزود نامهای امیر علی، محمد طاها،محمد، امیر عباس و امیر حسین  برای نوزادان پسر و نامهای  باران، فاطمه، زهرا، نازنین زهرا و یسنا برای نوزادان دختر بیشترین فراوانی رادر 5 نام اول  نام گذاری در این شهرستان داشته است.

,

وی بیماریهای قلبی و عروقی،سرطانها و تومورها و حوادث غیر عمد را از اصلی ترین دلایل مرگ و میر در این شهرستان ذکر کرد.

,

در این راستا فرماندار سنقروکلیایی در سال گذشته تعداد یک هزارو 501 مورد ولادت و 571 مورد هم فوت اتفاق افتاده که این آمار در مقایسه سال 1392 به ترتیب 16 و 107 مورد افزایش نشان می دهد.

,

وی در ادامه افزود : در همین مدت تعداد یک هزارو159  مورد هم ازدواج صورت گرفته که نسبت سال 1392 تعداد  113 مورد کاهش نشان می دهد.

,

انتهای پیام/ص

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه