مدیر جهادکشاورزی گلوگاه مطرح کرد؛

نگاه ویژه به کشاورزی لازمه تحقق اقتصاد مقاومتی است

نگاه ویژه به کشاورزی لازمه تحقق اقتصاد مقاومتی است
مدیر جهادکشاورزی گلوگاه گفت: برای تحقق اقتصاد مقاومتی باید به بخش کشاورزی نگاه ویژه داشت، که با تلاش و همت کارکنان این اداره، در تمامی روستاهای گلوگاه شاهد حداقل یک طرح آبی یا خاکی در حوزه کشاورزی هستیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا رضاپور فلاح مدیر جهادکشاورزی گلوگاه در گفت‌وگو با خبرنگار عنقانیوز، اظهار کرد: با توجه به اهمیت امنیت غذایی امروزه این موضوع در کنار امنیت مرز‌ها قرار گرفته که یکی از اهداف این سازمان خود کفایی در محصولات استراتژیک همچون گندم، جو، برنج و دانه‌های روغنی است.

وی با تأکید بر استفاده بهینه منابع آبی توسط کشاورزان، افزود: جذب و سازماندهی ۶۰۰ نفر از مهندسان کشاورزی در مازندران کمک شایانی به جهادکشاورزی برای افزایش آگاهی و نظارت بیشتر در مزارع داشت.

مدیر جهاد کشاورزی گلوگاه بالا بردن آگاهی و دانایی کشاورزان را عامل مهمی برای بالا بردن کارایی و افزایش تولید محصولات دانست و بیان کرد: با تلاش بی‌وقفه کار‌شناسان ترویج این مدیریت و برگزاری کلاس‌های مختلف امروزه شاهد سایت‌های الگویی توسط تعاونی زنان کشاورز روستایی هستیم.

پورفلاح خاطرنشان کرد: با توجه به منابع محدود آبی در روستاهای بالادست تغییر الگوی کشت اولویت اصلی این مدیریت در آن منطقه است که با برگزاری کلاس‌های توجیهی و افزایش آگاهی بهره برداران کشاورزی این مهم تحقق یافته و به جای برنج، دانه‌های روغنی که نیاز کمتری به آب دارد کشت می‌شود و در اراضی شیبدار نیز باغ‌های سیاه ریشه احداث شده است.

وی تولید محصول ارگانیک و سالم، بدون استفاده از سموم و مبارزه بیولوژیک برای تامین امنیت غذایی را یکی دیگر از اهدافی دانست، سازمان جهادکشاورزی برای تحقق آن تلاش می‌کند.

مدیر جهاد کشاورزی گلوگاه تصریح کرد: با توجه به اینکه یکی از کانون‌های مهم ملخ در سه نقطه از این شهرستان شناسایی شد، اقدامات مناسبی برای جلوگیری از آسیب رساندن به مزارع گندم با استفاده از سم‌پاشی در چندین مرحله انجام شد.

پورفلاح به استعدادهای بالقوه دامپروری در گلوگاه اشاره کرد و گفت: روزی در این شهرستان شاهد تولید حدود ۵۰ تن شیر بودیم که اکنون این میزان به نصف رسیده است که با استفاده از پتانسیل روستاهای بالادست می‌توان این مناطق را کانونی برای تولید علوفه دام تبدیل کرد.

وی از جذب اعتبار یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومانی در حوزه مکانیزاسیون کشاورزی در سال گذشته خبر داد و افزود: با کشت مکانیزه گندم در این منطقه شاهد افزایش تولید گندم در این منطقه خواهیم بود.

مدیر جهاد کشاورزی گلوگاه بیان کرد: برای تحقق اقتصاد مقاومتی باید به بخش کشاورزی نگاه ویژه داشت، که با تلاش و همت کارکنان این اداره، در تمامی روستاهای گلوگاه شاهد حداقل یک طرح آبی یا خاکی در حوزه کشاورزی هستیم.

پورفلاح گفت: با همکاری ویژه دادگستری شهرستان گلوگاه اقدام بسیار مناسب و جدی در مقابل تغییر کاربری غیر مجاز اراضی کشاورزی انجام شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عنقانیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/گ
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه