کشف جسد سوزانده شده یک مرد مجهول الهویه در ساحل رامسر

کشف جسد سوزانده شده یک مرد مجهول الهویه در ساحل رامسر
جسد سوزانده شده یک مرد مجهول الهویه در ساحل رامسر پیدا شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،به نقل از نیمه پر، جسد سوزانده شده یک مرد مجهول الهویه توسط مسافران و مردم بومی در ساحل رامسر روئیت شد که بعد از حضور ماموران نیروی انتظامی جسد به سردخانه برای انجام مراحل شناسایی منتقل شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


علت سوزانده شدن و مرگ این شخص هنوز مشخص نشده و پیش بینی می شود جسد مورد نظر از اهالی و بومیان رامسر نبوده و از اهالی دیگر شهرهای کشور بوده است.

,
,


باید گفته شود که احتمال می رود که این شخص سوخته شده به قتل رسیده و بعد از سوزانده شدن در محل ساحلی رها شده باشد.

,
,


همچنین با توجه به اینکه هنوز هیچ یک از منابع موثق و رسمی اعم از نهاد دولتی و امنیتی نیروی انتظامی خبری در این مورد برای روشن تر شدن اذهان عمومی منتشر نکردند، این پایگاه بر اساس شنیده ها و منابع مردمی این

,
,

اطلاعات را منتشر کرده است و اخبار تکمیلی بعد از اعلام خبرهای موثق از طریق منابع رسمی در همین پایگاه خبری منتشر خواهد شد.اخبار تکمیلی متعاقباً اعلام می شود.

,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه