logo
پنج‌شنبه 23 مهر 1405 | پنجشنبه 15 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

اجرای ۶۰هزار طرح اقتصاد مقاومتی

اجرای ۶۰هزار طرح اقتصاد مقاومتی
این نهاد ۶۰ هزار طرح اقتصادی را در حوزه اقتصاد مقاومتی و صنایع تبدیلی در دست اجرا دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از جهان نیوز، سرهنگ ناصر فصیح روز پنج شنبه در همایش هم اندیشی منطقه ای در اراک افزود: از این میزان ۵۰ هزار طرح در حوزه اقتصاد مقاومتی و ۱۰ هزار طرح در حوزه صنایع تبدیلی کوچک در ۲۷ عنوان با اولویت امنیت صنایع غذایی در حال اجرا است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سرهنگ ناصر فصیح روز پنج شنبه در همایش هم اندیشی منطقه ای در اراک افزود: از این میزان ۵۰ هزار طرح در حوزه اقتصاد مقاومتی و ۱۰ هزار طرح در حوزه صنایع تبدیلی کوچک در ۲۷ عنوان با اولویت امنیت صنایع غذایی در حال اجرا است.,

جانشین بسیج سازندگی کشور بیان کرد: بسیج سازندگی با حضور در طرح های اقتصاد مقاومتی و با بهره گیری از بنگاه های تولیدی خرد و وارد کردن مردم در این حوزه، سعی در مردمی کردن اقتصاد را دارد زیرا افزایش تولیدات خرد افزایش تولیدات کشور را در پی دارد.

,

سرهنگ فصیح یاد آور شد: سال گذشته چهار هزار میلیارد ریال تسهیلات در حوزه اقتصاد مقاومتی و دو هزار میلیارد ریال در حوزه اشتغال پرداخت شد که در سال جاری این رقم در حوزه اقتصاد مقاومتی به هفت هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال می رسد.

,

وی ادامه داد: با توجه به ناکامی های دشمن در زمینه فرهنگی به دلیل تعصبات دینی و فرهنگی مردم، امروز با توطئه در حوزه اقتصادی سعی در ضربه زدن به انقلاب را دارد.

,

وی ادامه داد: با توجه به فعالیت هایی که در دو سال گذشته با محوریت اقتصادی برای مقابله با توطئه های دشمن در کشور انجام شده ،امروز گفتمان اقتصاد مقاومتی در کشور نهادینه شده و دستگاه های اجرایی در این حوزه فعال شده اند.

,

وی، در این همایش که با عنوان گرامیداشت سرلشکر شهید عزیز الله کاظمی کرهرودی برگزار شد، ادامه داد: تاسیس بسیج و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از دستاوردهای بزرگ انقلاب است.

,

استاندار استان مرکزی نیز در این نشست گفت: سازمان های فرهنگی، اجرایی و سازندگی بعد از انقلاب اسلامی با تاکیدات مقام معظم رهبری و با هدف تکیه بر توانایی های داخلی سعی در بی نیازی از بیگانگان دارند.

,

محمود زمانی قمی افزود: کشورهای دنیا تنها با تکیه برداشته های خود و نگاه به درون توانسته اند در برابر مشکلات ایستادگی کنند و به پیشرفت دست یابند.

,

وی ادامه داد: اگر بخواهیم مدل موفق ولایت فقیه در انقلاب اسلامی را به دنیا معرفی کنیم باید فعالیت خوبی در این حوزه داشته باشیم .

,

استاندار استان مرکزی افزود: رونق اقتصادی در استان و ایران از مهمترین اهداف این استانداری است زیرا استان با بهره گیری از صنایع بزرگ تاثیر عظیمی در رونق کشور دارد.

,

معاون عمرانی استانداری استان مرکزی نیز در این نشست گفت: با حضور دولت تدبیر و امید، توجه خاصی به اشتغال روستایی و ایجاد فرصت های شغلی در نقاط محروم شده است که در این استان نیز برای تحقق این مهم فعالیت های گسترده ای برای شکوفایی ظرفیتهای روستایی انجام شده است.

,

مهدی زندیه وکیلی افزود: سال گذشته ۲۷ مورد تسهیلات در حوزه کشاورزی و دامداری و تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی در استان مرکزی برای ایجاد اشتغال در مناطق محروم و روستایی توسط بسیج سازندگی پرداخت شده است.

,

وی بیان کرد: همچنین سال گذشته ۳۰ میلیارد ریال تسهیلات بلاعوض در زمینه محرومیت زدایی پرداخت شده است که در سال جاری این رقم به ۱۲۰ میلیارد ریال برای احداث راه ها، مساجد و خانه های عالم می رسد.

,

انتهای پیام/ع

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه