نظر کاپیتان معروف در مورد باخت به فنلاند
کاپیتان تیم ملی والیبال ایران گفت: در بازی اول مقابل فنلاند از نظر ذهنی آماده نبودیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا سعید معروف ملی پوش والیبال ایران درباره شکست 3 بر صفر مقابل فنلاند در دیداری تدارکاتی گفت: بازی اول بود. ما همیشه در بازی های تدارکاتی مشکل داشتیم. با توجه به اینکه دو ماهی است که در تمرینات بدنسازی هستیم طبیعی است که بدن ها شادابی همیشگی را نداشته باشد. مطمئنا رفته رفته بهتر خواهیم شد و بازی های خوب سال های قبل را شاهد خواهیم بود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,وی افزود: تیم فنلاند نسبت به چند سال پیش ضعیف تر شده، اما بالاخره در اروپا با تیم های خوب بازی می کند. فنلاند بازیکنان با تجربه ای دارد که خیلی خوب بازی کردند ولی در مجموع قدرت تیمیشان در سطح تیم های سطح یک دنیا نیست، اما مقابل ما خیلی خوب بازی کردند. البته مهم این هست که ما دو بازی بعد را خیلی بهتر بازی خواهیم کرد.
,معروف اضافه کرد: بازی ما شبیه بازی والیبال نبود و آن چیزی که شبیه ما بود رو بازی نکردیم. فکر می کنم از لحاظ ذهنی هم آماده این بازی نبودیم. ولی مطمئنا در بازی چک تا شروع بازی با آمریکا شرایط آمادگی مان را پیدا خواهیم کرد.
,انتهای پیام/ی
]
ارسال دیدگاه