امام جمعه پلدشت:
بازرسی از مراکز نظامی امکان پذیر نیست
امام جمعه پلدشت گفت: تروریست کشور آمریکا و متحدانش است که مردم سوریه و یمن را به خاک و خون می کشند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آراز سسی؛ حجتالاسلام نقی دوزدوزانی ظهر امروز در خطبههای نماز جمعه پلدشت گفت: انسان های پاک و شایسته همیشه مردم را به اعمال نیک و شایسته دعوت می کنند، کسی که از کارهای حرام پرهیز می کند در واقع به کار نیک رغبت دارد.
, راه دانا , آراز سسی؛ ,وی اظهار کرد: کسانی که از کارها و اعمال حرام پرهیز نمی کنند دین ندارند و افترا، ایمان و قلب آدم را ذوب می کند.
,امام جمعه پلدشت گفت: دعا اسلحه مومن است و باید به این امر مهم توجه کنیم، باید مراقب رفتار خود باشیم و اخلاق اسلامی را رعایت کنیم.
,وی تصریح کرد: آمریکای جنایت کار 4نفر از دانشمندان هسته ای ما را شهید کرد و بعد از آن 300نفر از دانشجویان جای انها را گرفتند چون مقام و منزلت شهداء را می دانند.
,حجتالاسلام نقی دوزدوزانی اظهار کرد: تروریست کشور آمریکا و متحدانش است که مردم سوریه و یمن را به خاک و خون می کشند.
,امام جمعه پلدشت با اشاره به سخن مدیر کل انرژی اتمی که با تکیه بر آمریکای جنایتکار گفته است کشور ایران باید بازرسی از مراکز نظامی را قبول کند، افزود: این کار امکان پذیر نیست و حرف بی پایه ای است.
,,
انتهای پیام/ص
]
ارسال دیدگاه