حکم اعدام برای عامل بمب‌گذاری بوستون

حکم اعدام برای عامل بمب‌گذاری بوستون
هیات منصفه دادگاهی در آمریکا «جوهر تزارنایف» عامل بمب گذاری در ماراتن بوستون در سال ۲۰۱۳ را به مرگ محکوم کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا مهر به نقل از آسوشیتدپرس خبر داد، جوهر تزارنایف به اعدام با تزریق سم محکوم شده است. وی عامل بمب گذاری در ماراتن بوستون در ۱۵ آوریل ۲۰۱۳ شناخته می شود که ۳ کشته و ده ها زخمی بر جای گذاشت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


در جریان دوی ماراتن شهر بوستون سه انفجار روی داد. نخستین بمب در یک سطل زباله کار گذاشته شده بود و دومین بمب نیز در مسیر دوندگان؛ انفجار سوم نیز در کتابخانه جان اف کندی در چند کیلومتری انفجار اول روی داد.

این سلسله انفجارات توسط دو برادر چچنی الاصل به نام‌های جوهر تزارنایف ۱۹ ساله و تیمورلنگ تزارنایف ۲۶ ساله صورت گرفت. تیمورلنگ ۲۶ ساله در تبادل آتش با نیروهای پلیس در زمان دستگیری کشته شد.

شهردار بوستون در واکنش به صدور این حکم گفت: امروز ما بیش از هر زمان دیگری باور پیدا کردیم که شهر ما، شهر امید، قدرت و تلاش برای پیروزی بر چالش هاست.

,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه