وزیر بهداشت و درمان:
آبرویمان را در کلاله به جا می آوریم / بیمارستان کلاله امسال تکمیل می شود
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: اگر قول تکمیل بیمارستان کلاله را داده ایم، آبرویمان را در کلاله به جا می اوریم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کلاله خبر، سید حسن قاضی زاده هاشمی که برای عمل جراحی بیماران چشمی به مراوتپه استان گلستان سفر کرده بود، در گفتگویی اظهار کرد: اگر قول تکمیل بیمارستان کلاله را داده ایم، آبرویمان را در این شهر به جا می اوریم.
, به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کلاله خبر، سید حسن قاضی زاده هاشمی که برای عمل جراحی بیماران چشمی به مراوتپه استان گلستان سفر کرده بود، در گفتگویی اظهار کرد: اگر قول تکمیل بیمارستان کلاله را داده ایم، آبرویمان را در این شهر به جا می اوریم., به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کلاله خبر، سید حسن قاضی زاده هاشمی که برای عمل جراحی بیماران چشمی به مراوتپه استان گلستان سفر کرده بود، در گفتگویی اظهار کرد: اگر قول تکمیل بیمارستان کلاله را داده ایم، آبرویمان را در این شهر به جا می اوریم., شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کلاله خبر,وی اشاره ای به جلسه مشترک خود با رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان و فرماندار کلاله داشت و افزود: با تلاش های انجام گرفته، این بیمارستان در سال 94 تکمیل خواهد شد.
, وی اشاره ای به جلسه مشترک خود با رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان و فرماندار کلاله داشت و افزود: با تلاش های انجام گرفته، این بیمارستان در سال 94 تکمیل خواهد شد., وی اشاره ای به جلسه مشترک خود با رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان و فرماندار کلاله داشت و افزود: با تلاش های انجام گرفته، این بیمارستان در سال 94 تکمیل خواهد شد.,دکتر هاشمی قول تکمیل بیمارستان کلاله در سال 94 را داد و گفت: با کمک فرماندار و خیرین سلامت، این بیمارستان در سال 94 تکمیل می شود و جهت بهره برداری از آن، شخصا حضور خواهیم یافت.
, دکتر هاشمی قول تکمیل بیمارستان کلاله در سال 94 را داد و گفت: با کمک فرماندار و خیرین سلامت، این بیمارستان در سال 94 تکمیل می شود و جهت بهره برداری از آن، شخصا حضور خواهیم یافت., دکتر هاشمی قول تکمیل بیمارستان کلاله در سال 94 را داد و گفت: با کمک فرماندار و خیرین سلامت، این بیمارستان در سال 94 تکمیل می شود و جهت بهره برداری از آن، شخصا حضور خواهیم یافت.,دکتر ریاحی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان با تایید قول وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص تکمیل بمارستان کلاله در سال94، گفت: با توجه به پیگیری های وزیر بهداشت و پیش بینی های انجام گرفته، این امر در سال 94 محقق می شود.
, دکتر ریاحی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان با تایید قول وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص تکمیل بمارستان کلاله در سال94، گفت: با توجه به پیگیری های وزیر بهداشت و پیش بینی های انجام گرفته، این امر در سال 94 محقق می شود., دکتر ریاحی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان با تایید قول وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص تکمیل بمارستان کلاله در سال94، گفت: با توجه به پیگیری های وزیر بهداشت و پیش بینی های انجام گرفته، این امر در سال 94 محقق می شود.,وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص قول خود جهت ایجاد بخش آنژیو گرافی در گنبد نیز گفت: اگر طبق سطح بندی خدمات و مقررات وزارت باشد، حتما انجام می شود.
, وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص قول خود جهت ایجاد بخش آنژیو گرافی در گنبد نیز گفت: اگر طبق سطح بندی خدمات و مقررات وزارت باشد، حتما انجام می شود., وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص قول خود جهت ایجاد بخش آنژیو گرافی در گنبد نیز گفت: اگر طبق سطح بندی خدمات و مقررات وزارت باشد، حتما انجام می شود.,

, انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه