تعطیلی یک واحد تصفیه دوم روغن در گرمسار

تعطیلی یک واحد تصفیه دوم روغن در گرمسار
رئیس اداره محیط زیست شهر ستان گرمسار خبر تعطیلی یک واحد تصفیه دوم روغن واقع در ناحیه صنعتی فجر به دلیل ایجاد آلودگی زیست محیطی را اعلام کرد
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از گرمسار آنلاین حبیب دارپرنیان رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان گرمسار دراین خصوص  به خبرنگار  ما گفت: کارشناسان محیط زیست در کنترل و پایش شبانه روزی مشاهده نمودند یک واحد صنعتی فعال در زمینه تصفیه دوم روغن به دلیل عدم استفاده از سیستم های کنترلی و در نتیجه انتشار بخارات هیدروکربنی و ترکیبات آلی فرار در هوا و همچنین تخلیه غیرمجاز پساب صنعتی خارج از حد استاندارد زیست محیطی به چاه جاذب ، موجبات آلودگی هوا و خاک را در ناحیه صنعتی فجر فراهم نموده است . لذا باستناد ماده 9 و 11 قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست و با توجه به شدت آلودگی ، از ادامه فعالیت واحد جلوگیری بعمل آمد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گرمسار آنلاین,

دارپرنیان با بیان این مطلب که در سالهای اخیر اغلب چاه های جاذب واحدهای تصفیه دوم روغن در این ناحیه شناسایی و حذف گردیده اند افزود: بازگشایی و فعالیت مجدد واحد صنعتی یاد شده مشروط به رفع آلودگی از طریق نصب سیستـــــم های کنترلی و استفاده مستمــر از آن، ایجاد کوره پس سوز ،حذف چاه جاذب ، مدیریت صحیح پسماند و ..... وهمچنین اخذ نظریه مساعد اداره حفاظت محیط زیسـت می باشد.

,

انتهای پیام /  ص

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه