قلعه تاریخی منوجان رو به نابودی است

قلعه تاریخی منوجان رو به نابودی است
انسان تنها زمانی که با چشم خود بناهای تاریخی در حال تخریب را مشاهده کند می تواند غربت آنها را حس کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از  “مینوجهان“بمناسبت روز میراث فرهنگی به همراه تعدادی از علاقمندان به میراث فرهنگی تصمیم گرفتیم  به  میراث فرهنگی شهرمان که در مرکز شهر قرار داردبازدید کنیم  باید بگویم پس از مشاهده این آثرگرانبها که روز به روزدر حال تخریب است، فقط می توان انگشت حسرت گزید و سکوت کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مینوجهان,

قلعه-تاریخی-منوجان۱

, قلعه-تاریخی-منوجان۱, قلعه-تاریخی-منوجان۱,

 

,

 

,

قلعه  بسیار زیبایی که خود منبع عظیمی از فرهنگ، تمدن، تاریخ و قدمت است  در مقابل دیده همگان در حال نابودی است و اگر به همین منوال پیش برود، ازقلعه تاریخی  شهر تاریخی منوجان چیزی باقی نخواهد ماند تا نشان از قدمت شهرمان باشد.

,

لعه-تاریخی-منوجان۶۱

, لعه-تاریخی-منوجان۶۱, لعه-تاریخی-منوجان۶۱,

گفتنی است قلعه تاریخی منوجان در مرکز شهر منوجان قرار دارد و نماد قدمت و سند اصالت و ایستادگی مردم منوجان است که امروزه نیازمند نگاهی نو  از سوی مسئولان واختصاص اعتبارات مرمتی است .

,

البته مرمت های غیر اصولی و غیر کارشناسی بلای دیگری بر سر این سند تاریخی در منوجان آورده که هر باره قسمتی از آن فرو می ریزد.

,

در نتیجه احیاء و مرمت و بازسازی آن از سویی توجه به فرهنگ وتوجه به منابع داخلی و استفاده از داشته هایمان به شمار رفته وهم آثار میراثی از زوال و نابودی نجات می یابد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه