logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان شهرکرد:

امر به معروف و نهی از منکر، اولویت اصلی فعالیت های بسیج در سال جاری است

امر به معروف و نهی از منکر، اولویت اصلی فعالیت های بسیج در سال جاری است
سنت امر به معروف و نهی از منکر که واجب عینی به شمار می رود بایستی در جامعه ساری و جاری گردد تا اهریمن و دشمن امکان دسترسی و نفوذ به خانواده ها و جامعه را پیدا نکند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، سرهنگ پاسدار مهران مرادی در گفتگو با خبرنگار بام ایران خبر با اشاره به اینکه بسیج در سال جدید از دو ماموریت برون سازمانی و درون سازمانی پیروی می کند، اظهار داشت: یکی از مهمترین برنامه های بلند مدت و اولویت های بسیج کشور احیای امر به معروف و نهی از منکر است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بام ایران خبر,

مرادی افزود: امسال با تدبیر فرماندهی بسیج کشور در همه پایگاه های مقاومت، شوراهای امر به معروف و نهی از منکر انسجام ویژه ای گرفته و امر به معروف و نهی از منکر زبانی در اولویت این برنامه هاست.

وی با اشاره به اینکه اصلاح تکاتک افراد موجبات اصلاح جامعه را فراهم می کند، افزود: شرط رسیدن به آرامش دنیوی و دستیابی به جامعه ای بدور از فساد و زیان، گوشزد کردن بدی ها و دعوت کردن یکدیگر به خوبی هاست، سنت امر به معروف و نهی از منکر که واجب عینی به شمار می رود بایستی در جامعه ساری و جاری گردد تا اهریمن و دشمن امکان دسترسی و نفوذ به خانواده ها و جامعه را پیدا نکند.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان شهرکرد، کادرسازی و استفاده از ظرفیت های مردمی بسیج را اولویت دیگر این نهاد مردمی عنوان داشت و خاطرنشان کرد: شناسایی آسیب های جامعه از طریق برگزاری حلقه های صالحین، نخبه پروری و شناخت و معرفی نخبگان بسیجی شهرستان، دیدار چهره به چهره جوانان و بزرگان محلات در راستای جذب حداکثری، ایجاد فضای همدلی و همزبانی در رده های سپاه و اتخاذ برنامه های کلان اقتصاد مقاومتی برتر نسبت به گذشته از دیگر برنامه های بلند مدت و کوتاه مدت بسیج است.

انتهای پیام/ر

,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه