انتقاد از واردات قلوه سنگ و شتر

انتقاد از واردات قلوه سنگ و شتر
نماینده مردم سمنان با انتقاد از نبود لیست و سایت مشخصی برای تعیین خریدهای خارجی گفت:سال گذشته واردات کالاهایی همچون شتر و قلوه سنگ را داشته ایم که بر خلاف اقتصاد مقاومتی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از مرآت علیرضا خسروی نماینده مردم سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی مرآت با اشاره به وارادات بی رویه کالا در سال اخیر به کشور بر آسیب شناسی در زمینه واردات تاکید کرد و گفت: بحث ورود کالاهای مختلف به کشور تا حدودی نگران کننده است،باید کالاهایی را وارد کشور کنیم که برای ما ارزش افزوده داشته باشد نه اینکه کالاهایی را وارد کنیم که خیلی برای ما منفعت نداشه باشد  و مشابه آن در کشور ساخته می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرآت, خبرنگار پارلمانی مرآت ,

خسروی ضمن تاکید  بر جایگزینی  واردات تکنولوژی  به جای واردات کالا، تصریح کرد: ما از برخی از کشورهای کوچک  که اسمی در زمینه وارادات نداشته اند  همچون ویتنام، ونزوئلا کالا وارد می کنیم.

,

نماینده مردم سمنان، مهدیشهر و سرخه با اشاره واردات شتر از پاکستان و سنگ قلوه از چین، اسب مسابقه، آدامس و شتر  بیان کرد: واردات چنین کالاهایی چندان توجیه اقتصادی ندارد و بر خلاف اقتصاد مقاومتی است.

,

خسروی با تاکید بر استفاده از ظرفیت رسانه ها در این خصوص، گفت: اگر ما بتوانیم جلوی ورود یک کالای خارجی را به کشور بگیریم مطمئنا بحث ایجاد زمینه ای برای تولید بیشتر و ایجاد اشتغال می شود.

, خسروی با تاکید بر استفاده از ظرفیت رسانه ها در این خصوص، گفت: اگر ما بتوانیم جلوی ورود یک کالای خارجی را به کشور بگیریم مطمئنا بحث ایجاد زمینه ای برای تولید بیشتر و ایجاد اشتغال می شود.,

نماینده مردم سمنان، مهدیشهر و سرخه با انتقاد از نبود لیست و سایت مشخص برای تعیین خریدهای خارجی و نیازهای وارداتی کشور، خاطر نشان کرد: باید کالاهایی که مورد نیاز است و در درون کشور تولید می شود وارداتش به کشور ممنوع شود و یا حالت رقابتی وجود داشته باشد.

,

انتهای پیام/ر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه