گزارشی از استمرار پیگیری محرومیت های ضرون
دردهای ضرون کوهدشت،خوش خیم می شود
جاده ی صعب العبور که حالا در حال شن ریزی است؛ راه را البته کمی هموار کرده است،اهالی روستا دیگر عادت کرده اند که اگر ناله ی مریضی در خانه شان پیچیده شود؛ دست روی دست بگذارند که هم فقر در منطقه بیداد می کند و هم دسترسی آن ها به جاده وجود ندارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل آسوبان، رسیدن به منطقه ضرون در 55 کیلومتری کوهدشت آسان نیست. جاده ی صعب العبور که حالا در حال شن ریزی است؛ راه را البته کمی هموار کرده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, , آسوبان,اهالی روستا دیگر عادت کرده اند که اگر ناله ی مریضی در خانه شان پیچیده شود؛ دست روی دست بگذارند که هم فقر در منطقه بیداد می کند و هم دسترسی آن ها به جاده وجود ندارد.
,محرومیت های منطقه ضرون تنها در جاده و فقر نیست؛ اوج این محرومیت آن چنان است که حتا کودکان را با بیماری هایشان بزرگ می کند؛ کودکانی که در کانکس درس می خوانند و آرزو دارند که روزی معلم و پلیس بشوند.
,

, پوریا یکی از همین کودکان ضرون است. عذرا شاهیوند، دهیار روستای علی حسین آباد می گوید پوریا از وقتی که چشم باز کرده، یک پایش در خانه بوده و پای دیگرش در مطب دکترها.
,پوریا پدر ندارد و فریبا، مادرش او را با غم نامه هایش بزرگ کرده است؛ غم نامه هایی که در حسرت سلامتی پوریا می سوزد. رنج نامه ی پوریا و مادرش در پایگاه خبری سفیر افلاک منتشر می شود؛ رنج نامه ای که کودکی را گزارش می کند که در نوروز 92 عید ندارند.
,

,

, اسفند 92
,گزارش با انعکاس گسترده ای روبرو می شود و بسیاری همراه با غم نامه ی فریبا، سلامتی پوریا را آرزو می کنند. هنوز از زمان انتشار «گزارش لالایی های داغدار/ هفت سین امسال با سرطان پسرم، تنها یک سین دارد» زمان زیادی نگذشته است؛ یک خیر با خبرنگار تماس می گیرد و می خواهد خودش از نزدیک پوریا را ملاقات کند.
, «گزارش لالایی های داغدار/ هفت سین امسال با سرطان پسرم، تنها یک سین دارد,پوریا و خبرنگار و فریبا به محل کار مرد خَیر که یک دامپزشک در کوهدشت است؛ می روند و پوریا تحت پوشش مرد خیر قرار می گیرد.
,این مرد که نمی خواهد نامش آورده شود؛ تمام هزینه های درمان پوریا را متقبل می شود و از آن روز فریبا بدون دغدغه ی مالی پوریا را به پزشک های دیگری می برد.
,هنوز چند ماهی از پیدا شدن مرد خیر و درمان پوریا نگذشته است که پزشک اعلام می کند پوریا در سلامت کامل است.
,حالا اردیبهشت 1394 است. باز هم با خانم دهیار و همسرش به منطقه ی ضرون می رویم. طبیعت بکر و وحشی منطقه، انگار بهشتی دورافتاده از زمین است که سیب ندارد و بلوط دارد.
,

, پوریا و مادرش را در میان تپه های مشرف به آبادی پیدا می کنیم. پوریا در حال دویدن است و مادرش به دنبال او. مادر از سلامتی پوریا بال درآورده است و حالا پوریا تنها امیدش به زندگی است؛ زندگی ای که با پوریا آن را نفس می کشد.
,

,

, اردیبهشت 94
,قصه محرومیت منطقه ی ضرون در گزارش ها و پایگاه های خبری منتشر می شود و حالا صدای ضرون از لابلای بلوط ها بیرون آمده و هر دستی به طریقی می خواهد رنج محرومیت این منطقه را لمس کرده و آن را برطرف کند.
,

, تیم درمانی شبکه بهداشت و درمان به همراه بسیج جامعه پزشکی کوهدشت، به منطقه ضرون آمده اند تا بهار و اردیبهشت را با مردم آن جا تقسیم کنند و سهمی در سلامتی مردم محروم منطقه داشته باشند.
,

, رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوهدشت گفت: همراه با بسیج جامعه پزشکی منطقه سرکوه ضرون که یکی از محروم ترین مناطق شهرستان کوهدشت است؛ این منطقه را برای ویزیت رایگان انتخاب کردیم.
,

, حسن امینی زاده با بیان اینکه در این ویزیت رایگان پزشک متخصص و عمومی، ماما و از کارمندان شبکه بهداشت این تیم را همراهی می کنند؛ اظهار داشت: امیدوارم توانسته باشیم به مردم محروم این منطقه کمکی کرده باشیم.
,

, وی منطقه ی ضرون را بسیار خوش آب و هوا، اما بدون امکانات دانست و بیان داشت: با وجود این که توانسته ایم مردم این منطقه را تحت پوشش مسائل بهداشتی قرار بدهیم؛ اما نیاز بیش تر در این منطقه احساس می شود.
,

, این روزها حال ضرون با شن ریزی جاده خوب است و بیش تر زمانی خوب می شود که محرومیت و فقر، این منطقه زیبا را با خواب های غمگین بیدار نکند.
,انتهای پیام/ر
]
ارسال دیدگاه