در پی سخنرانی دبیر حزب همبستگی در بوشهر؛

واکنش معاون هماهنگ کننده سپاه امام صادق(ع) به سخنان اصغرزاده

واکنش معاون هماهنگ کننده سپاه امام صادق(ع) به سخنان اصغرزاده
معاون هماهنگ کننده سپاه امام صادق(ع) استان در واکنش به صحبت ابراهیم اصغر زاده مبنی بر ادعای پایتخت موسیقی بودن بوشهر گفت: فردی از پایتخت کشور در جمع مردم ما می گوید که بوشهر باید پایتخت موسیقی ایران شود، شما چه کاره اید که این حرف را می زنید!
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از "چغادک نیوز"،سرهنگ سهراب انبارکی ظهر امروز درنشست شورای بسیج فرهنگیان استان بوشهر اظهار داشت: در مقابل کارها و هجمه های دشمنان نیاز به جهاد فرهنگی احساس می شود و با توجه به امکانات موجود باید نهایت استفاده را ببریم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از "چغادک نیوز"،سرهنگ سهراب انبارکی ظهر امروز درنشست شورای بسیج فرهنگیان استان بوشهر اظهار داشت: در مقابل کارها و هجمه های دشمنان نیاز به جهاد فرهنگی احساس می شود و با توجه به امکانات موجود باید نهایت استفاده را ببریم., "چغادک نیوز"،,

وی بابیان اینکه الان نیز آموزش و پرورش را نباید تنها گذاریم ،افزود: هراتفاقی که رخ می دهد نباید به گردن آموزش و پروش انداخته شود و فرهنگ مقوله ای نیست که به یک دستگاه خاص محول شده باشد.

, وی بابیان اینکه الان نیز آموزش و پرورش را نباید تنها گذاریم ،افزود: هراتفاقی که رخ می دهد نباید به گردن آموزش و پروش انداخته شود و فرهنگ مقوله ای نیست که به یک دستگاه خاص محول شده باشد.,

معاون هماهنگ کننده سپاه استان بوشهربیان کرد: همدلی وهم زبانی یک آموزه دینی ومولفه فرهنگی است که ما عناصرآموزش و پرورش باید از پیش قراولان گفتمان ولایت باشیم.

, معاون هماهنگ کننده سپاه استان بوشهربیان کرد: همدلی وهم زبانی یک آموزه دینی ومولفه فرهنگی است که ما عناصرآموزش و پرورش باید از پیش قراولان گفتمان ولایت باشیم.,

این استاد دانشگاه با بیان اینکه بعضی ها سوال می کنند یعنی اینکه نقد نکنیم، اذعان داشت: به هیچ وجه این طور نیست، نقد باید عالمانه باشد، نباید به قصد تخریب شخصیت افراد باشد و باید به گونه ای باشد که اگر مشکلی به وجود آمد به یکدیگر گوشزدکنیم.

, این استاد دانشگاه با بیان اینکه بعضی ها سوال می کنند یعنی اینکه نقد نکنیم، اذعان داشت: به هیچ وجه این طور نیست، نقد باید عالمانه باشد، نباید به قصد تخریب شخصیت افراد باشد و باید به گونه ای باشد که اگر مشکلی به وجود آمد به یکدیگر گوشزدکنیم.,

انبارکی خاطر نشان کرد: هرچه درمجموعه ما همدلی و هم زبانی بیشتر باشد، مسلما نقد بهتری می توانیم داشته باشیم و باید از بیان مسائل غیر ضروری و تنش زا پرهیز کنیم چرا که با گفتمان ولایت تناسبی ندارد.

, انبارکی خاطر نشان کرد: هرچه درمجموعه ما همدلی و هم زبانی بیشتر باشد، مسلما نقد بهتری می توانیم داشته باشیم و باید از بیان مسائل غیر ضروری و تنش زا پرهیز کنیم چرا که با گفتمان ولایت تناسبی ندارد.,

وی ادامه داد: متاسفانه بعضی از اوقات چیزهایی را می بینیم که نه تنها با آموزه های دینی تناسبی ندارد بلکه اصلا با آموزه های ملی این کشورهم سازگاری ندارد.

, وی ادامه داد: متاسفانه بعضی از اوقات چیزهایی را می بینیم که نه تنها با آموزه های دینی تناسبی ندارد بلکه اصلا با آموزه های ملی این کشورهم سازگاری ندارد.,

معاون هماهنگ کننده سپاه امام صادق(ع) استان در واکنش به صحبت ابراهیم اصغر زاده(سردبیر روزنامه سلام و دبیر حزب همبستگی) مبنی بر ادعای پایتخت موسیقی بودن بوشهر گفت: فردی از پایتخت کشور در جمع مردم ما می گوید که بوشهر باید پایتخت موسیقی ایران شود، شما چه کاره اید که این حرف را می زنید!

, معاون هماهنگ کننده سپاه امام صادق(ع) استان در واکنش به صحبت ابراهیم اصغر زاده(سردبیر روزنامه سلام و دبیر حزب همبستگی) مبنی بر ادعای پایتخت موسیقی بودن بوشهر گفت: فردی از پایتخت کشور در جمع مردم ما می گوید که بوشهر باید پایتخت موسیقی ایران شود، شما چه کاره اید که این حرف را می زنید!,

وی تصریح کرد: استان بوشهرشهیدرئیسعلی دلواری ها، شهید مهدوی ها، شهید ماهینی ها را دارد، بیائیم این چهره ها را معرفی کنیم.

, وی تصریح کرد: استان بوشهرشهیدرئیسعلی دلواری ها، شهید مهدوی ها، شهید ماهینی ها را دارد، بیائیم این چهره ها را معرفی کنیم.,

سرهنگ انبارکی با بیان اینکه ما مخالف شادی مردم نیستیم اظهارداشت: نمی گوییم بیائید موسیقی را تعطیل کنید و این بحثی است که فقها باید در رابطه با این موضوع اظهار نظر کنند.

, سرهنگ انبارکی با بیان اینکه ما مخالف شادی مردم نیستیم اظهارداشت: نمی گوییم بیائید موسیقی را تعطیل کنید و این بحثی است که فقها باید در رابطه با این موضوع اظهار نظر کنند.,

وی تاکیدکرد: کسی نباید به خود اجازه دهد که فرهنگ استان بوشهر را که فرهنگ غنی وسابقه دو قرن مبارزه با استعمار رادارد با برنامه ای موسیقی گره بزند، ولو بخاطر اینکه حالا در گوشه ای یک قشری خوششان بیاید.

, وی تاکیدکرد: کسی نباید به خود اجازه دهد که فرهنگ استان بوشهر را که فرهنگ غنی وسابقه دو قرن مبارزه با استعمار رادارد با برنامه ای موسیقی گره بزند، ولو بخاطر اینکه حالا در گوشه ای یک قشری خوششان بیاید.,

این استاد دانشگاه گفت: در این زمان رسالت ما فرهنگیان خیلی سخت می شود و ما باید تلاش کنیم که در وهله اول این فرهنگ بومی و اصیل خودمان را به تمام کشور صادر کنیم.

, این استاد دانشگاه گفت: در این زمان رسالت ما فرهنگیان خیلی سخت می شود و ما باید تلاش کنیم که در وهله اول این فرهنگ بومی و اصیل خودمان را به تمام کشور صادر کنیم.,

انبارکی اضافه کرد: چرا امروز باید چهره های شاخص و نامدارما درکشور و جهان در پس گرد و غبار زمان بمانند و ما تلاشی برای معرفی آنها نکنیم .

, انبارکی اضافه کرد: چرا امروز باید چهره های شاخص و نامدارما درکشور و جهان در پس گرد و غبار زمان بمانند و ما تلاشی برای معرفی آنها نکنیم .,

وی عنوان کرد: ما فراموش نمی کنیم شهدای دانش آموزی که در سن پانزده سالگی  با شور و شوق روانه جبهه می شدندو ما آن زمان را درک کردیم.

, وی عنوان کرد: ما فراموش نمی کنیم شهدای دانش آموزی که در سن پانزده سالگی  با شور و شوق روانه جبهه می شدندو ما آن زمان را درک کردیم.,

معاون هماهنگ کننده سپاه استان بوشهرافزود: در حال حاضر نیز قشربسیج فرهنگیان به عنوان قشر تاثیرگذار در حوزه فرهنگی وهمچنین بسیج دانش آموزی فعالیت های خوبی داشته اند .

, معاون هماهنگ کننده سپاه استان بوشهرافزود: در حال حاضر نیز قشربسیج فرهنگیان به عنوان قشر تاثیرگذار در حوزه فرهنگی وهمچنین بسیج دانش آموزی فعالیت های خوبی داشته اند .,

وی ادامه داد: اخیرا نیز در دیداری که در 5 آذر با مقام معظم رهبری داشتیم ایشان فرمودند که اقشار بسیج بیایند و هم افزایی کنند و دقیقا در کلام خود به بسیج فرهنگیان و دانش آموزان اشاره داشتند.

, وی ادامه داد: اخیرا نیز در دیداری که در 5 آذر با مقام معظم رهبری داشتیم ایشان فرمودند که اقشار بسیج بیایند و هم افزایی کنند و دقیقا در کلام خود به بسیج فرهنگیان و دانش آموزان اشاره داشتند.,

انبارکی در پایان این نشست اظهار داشت: نقش فرهنگیان نقش بسیار مهمی است که باید تلاش کنیم که این گفتمان ولایت را به معنای واقعی در جامعه ترویج داده شود.

, انبارکی در پایان این نشست اظهار داشت: نقش فرهنگیان نقش بسیار مهمی است که باید تلاش کنیم که این گفتمان ولایت را به معنای واقعی در جامعه ترویج داده شود.,

 انتهای پیام/پ

,  انتهای پیام/پ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه