سراب فردا میزبان وزیر راه و شهرسازی خواهد بود

سراب فردا میزبان وزیر راه و شهرسازی خواهد بود
فرماندار سراب گفت:مزمان با سفر هیئت دولت به استان آذربایجانشرقی, شهرستان سراب نیز میزبان دکتر عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی خواهد بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا , داوود گرشاسبی در گفتگو با خبرنگار صدای سراب گفت: همزمان با سفر هیئت دولت به استان آذربایجانشرقی, شهرستان سراب نیز میزبان دکتر عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی خواهد بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا ,

فرماندار سراب با اشاره به وضعیت حساس سیاسی در کشور استقبال از دولت را نشان حمایت مردم از نظام قلداد و خاطر نشان کرد: استقبال از دولت نباید به طیف خاصی از جامعه محدود شود.

,

گرشاسبی افزود: وزیر راه و شهرسازی بعد از استقبال مردمی در سالن اجتماعات با مردم شهرستان دیدار و گفتگو خواهد کرد و برنامه ای برای ملاقات خصوصی و بیان مشکلات مردمی در نظر گرفته شده است.

,

وی با اشاره به اینکه دکتر اخوندی نوه علامه امینی که افتخار شهرستان سراب است خاطر نشان کرد: انتظار می رود مردم به احترام  این علامه بزرگوار استقبال شایسته ای از وزیر راه داشته باشند.

,

گرشاسبی با بیان اینکه مشکلات زیادی در حوزه راه و شهرسازی سراب وجود دارد ابراز امیدواری کرد: سفر وزیر راه برکات زیادی در تمیل جاده سراب - بستان آبامثبتی برداشته د , سراب - میانه و تکمیل مسکن های مهر این شهرستان داشته و در حوزه صنعت و راه انداری واحدهای تولیدی  علی الخصوص تکمیل کارخانه نفلین سینیت قدم مثبتی برداشته شود.

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه