تریبون در دست اصحاب فتنه؛
دانشگاه دولتی بوشهر جولانگاه سیاسیون ورشکسته دوم خردادی
وقتی فردی چون اصغر زاده به استان ولایت مدار بوشهر دعوت می شود و در فضای دانشگاهی حرف های سیاسی بی ارزش تکرار می کند و تهمت ها را به رقبای خود به حد اعلاء می رساند باید یک دست مریزاد به استاندار، معاون سیاسی و سرپرست دانشگاه خلیج فارس بگوییم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از "دانشجونیوز" ، قرار بود منتقدان آزاد باشند تا حرف های خود را بزنند، قرار بود دولت فضای علمی را در دانشگاه ها برقرار سازد و مسیر علم را هموار کند اما انگار این قول هم مثل دیگر قول های دولت چون برداشتن تحریم ها، رفع مشکلات اقتصادی، مسکن اجتماعی، حل مشکلات جوانان، بازگرداندن آبرو به پاسپورت ایرانی و ... قرار نیست عملی شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, "دانشجونیوز" ,یکشنبه گذشته به بهانه نزدیکی به دوم خرداد، روزی که یک جریان سیاسی از حضور انقلابی و پرشور مردم به نفع منافع سیاسی خود سوء استفاده کرد، یکی از فتنه گران سال 88 به نام ابراهیم اصغرزاده توسط انجمن اسلامی دانشگاه خلیج فارس دعوت شد، اصغرزاده ای که از جواز راهپیمایی علیه خدا را صادر کرده بود!
,این حضور با حمایت تمام قد حراست دانشگاه و با امنیتی کردن فضای علمی آن دانشگاه همراه بود، دوربین ها هم اجازه عکس گرفتن از جمعیت را نداشتند و حراستی ها در بین جمعیت جولان می دادند که نکند خدای ناکرده به ساحت جناب اصغرزاده توهینی صورت گیرد.
,فضای امنیتی تهمتی است که جریان دوم خرداد به رقبای خود می زنند و اصغرزاده هم در بین اظهارات بی حساب و کتاب خود بارها به آن اشاره کرد اما دم خروس را باور کنیم یا قسم حضرت عباس را.
,امروز مسئولان دولت تدبیر و امید در بوشهر با صدور مجوز برای این شخصیت بی آبرو در جریان اصلاحات نهایت بی تدبیری خود را ثابت کرد و معلوم نیست در پی عملی ساختن کدام نقشه برای آینده علمی دانشگاه ها و مراکز علمی استان هستند.
,اصغرزاده حتی در میان دوستان دوم خردادی اش جایگاه چندانی ندارد کسی که در انحلال شورای شهر تهران نقش داشت و چند بار رد صلاحیت شده و توسط خاتمی پدرخوانده اصلاحات نیز زیر سوال رفته و هاشمی رفسنجانی نیز بر افراطی گری او مهر تایید زده است.
,حال وقتی این فرد به استان ولایت مدار بوشهر دعوت می شود و در فضای دانشگاهی حرف های سیاسی بی ارزش تکرار می کند و تهمت ها را به رقبای خود به حد اعلاء می رساند باید یک دست مریزاد به استاندار، معاون سیاسی و سرپرست دانشگاه خلیج فارس بگوییم.
,راستی چرا دانشگاه خلیج فارس بوشهر جولانگاه ورشکستگان سیاسی می شود چرا میدان به کسانی داده می شود که جز بی آبروترین افراد جریان خود است و جایگاهی در میان دوستانش نیز ندارد.
,اصغر زاده که از اعضا شورای سردبیری روزنامه توقیف شده سلام است، همان روزنامه ای که بنزین به آتش فتنه 78 می ریخت او یک بار نیز دستگیر و راهی زندان شده است، این ها کارنامه درخشان ابراهیم زاده است، او که ادبیات دور از شان دانشگاه را در فضای دانشگاه ارائه داد و حتی یک بند از صحبت هایش بوی علم و منطق و دانش نداشت.
,یکشنبه دانشگاه خلیج فارس میدان تاخت و تاز کسی بود که در صحبت هایش با آبروترین قشر جامعه نظامی ها را زیر سوال برد؛ هم آنهایی که از ارتشی های قهرمانش تا انتظامی های جان بر کفش تا بسیجی ها و پاسدارهای ولایی اش همه و همه از شهید صیاد و گشوری و بابایی تا سرتیپ شهید حاج خداکرم و جواد خلیلی مفرد و باکری و همت و مهدوی ها و تمامی نظامیان غیوری که آبروی ایران عزیز شدند.
,چه شده است کسانی که در سنگر خیانت و سخن پراکنی دستی از نزدیک بر آتش داشتند و شریک خیانت های آمریکا و اسراییل و منافقین در فتنه 88 شدند و در سالیان دفاع مقدس در تهران نشسته و خبر از میدان رزم نداشتند و در بزم عشقانه خود ساز سیاست کوک می کردند به خود اجازه دهند در میدان توپ خانه بنشینند و میدان انقلاب و شهدا را به توپ ببندند.
,این اقدامات ثمره بی تدبیری مسئولانی است که فکر کرده اند با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید و ساز مذاکره کوک کردن و دست دوستی به طرف شیطان بزرگ دراز کردن دیگر همه چیز تمام شده و ملت ساکت می نشینند تا سال های خفت بار دوم خرداد دوباره زنده شود.
,هر چند دولتی های به اصطلاح اعتدالی باید خوب بدانند که دوم خردادی ها دولت آنها را رحم اجاره ای بیش نمی دانند.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه