مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری:
با عاملین تخریب امامزاده حمزه علی بلداجی به شدت برخورد می شود
میراث فرهنگی استان هیچ گونه نقشی در تخریب امامزاده حمزه علی نداشته و مصمم بر برخورد شدید با عاملان این جریان است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ، به نقل از بام ایران خبر، بهمن عسکری، صبح امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه و مطبوعات گفت: برخورد جدی و قضایی با عاملان و مسببان تخریب اماکن مشرف به امامزاده حمزه علی و معرفی به مجاری قضایی و انتظامی، در دستور کار این سازمان قرار گرفته است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بام ایران خبر,
وی با بیان این که قدمت امامزاده حمزه علی شهر بلداجی از 400سال هم فراتر رفته است، اظهار داشت: ضریح و حرم این امامزاده در دوره های قاجار و تیموری بنا گذاشته شده بود که متاسفانه در 19 اردیبهشت امسال توسط افرادی ناشناس تخریب شد.
عسکری افزود: در همین راستا شکایتی از سازمان میراث فرهنگی، مبنی بر تخریب این بقعه تاریخی و مذهبی طرح شد و در ادامه این پرونده، محکومیتی برای سازمان اوقاف و امور خیریه صادر شده است.
وی بیان داشت: با برگزاری جلسات ویژه در استانداری و فرمانداری شهرستان بروجن مقرر شد که اوقاف و امور خیریه استان از این پس هرگونه فعالیت در بقاع متبرکه و اماکن فرهنگی و مذهبی را با استعلام های انجام شده و زیر نظر مستقیم کارشناس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اجرایی کند.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان با اشاره به اینکه تخریب مکان این امامزاده بدون اطلاع و آگاهی این سازمان بوده است، یادآور شد: صبح روز تخریب این بقعه و پس از با خبر شدن این سازمان از این ماجرا، کارشناسان و تیم حفاظت و صیانت به این محل اعزام می شوند اما با ورود آن ها از سوی نگهبانان و برخی از مردم، ممانعت می شود، لحظاتی بعد و با تخریب و آوار برداری کامل این بنا، ماموران به صحنه وارد می شوند.
وی گفت: دستگاه های نظارتی و امنیتی هم اکنون در حال پیگیری و معرفی مسببان این تخریب هستند. در این جا این سوال پیش می آید که چه کسی به این عوامل اجرایی مجوز تخریب داده است و آیا لودر هایی که در آنجا مشغول به آوار برداری تنها در 30 دقیقه هستند، در رانش یا زلزله و دیگر بلایای طبیعی هم اینگونه سرعت عمل دارند؟
عسکری در پایان گفت: امیدواریم با دلسوزی و پیگیری مجدانه مسولان استان بتوانیم جلوی این گونه اقدامات نابخردانه و عمد و شاید ناآگاهانه را گرفته و از تکرار این گونه خرابکاری های ناشایست جلوگیری کنیم.
انتهای پیام/ر
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه