امام جمعه فیروزکوه:

احداث جاده ارجمند- بابل عملیاتی شود

احداث جاده ارجمند- بابل عملیاتی شود
امام جمعه شهرستان فیروزکوه خواستار احداث جاده ارجمند- بابل با تعامل و مشارکت مسئولان شهرستانهای بابل و فیروزکوه و مراجع فرادستی دو استان تهران و مازندران شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از دیمه نیوز، حجت الاسلام والمسلمین عبدالله اسماعیلی امام جمعه شهرستان فیروزکوه در مراسم تجلیل از فعالان ستاد هماهنگی خدمات سفرهای نوروزی شهرستان فیروزکوه در محل مجتمع فرهنگی- تفریحی لاله این شهرستان خواستار احداث جاده ارجمند- بابل با تعامل و مشارکت مسئولان شهرستانهای بابل و فیروزکوه و مراجع فرادستی شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیمه نیوز, - , .,

وی گفت: قطعاً انجام این مهم علاوه بر اینکه ارجمند را از حالت بن بست کنونی خارج می کند، به نفع اهالی مازندران به خصوص مناطق جنوبی شهرستان بابل نیز خواهد بود و توسعه و بالندگی اقتصادی و اجتماعی هر دو شهرستان را به دنبال خواهد داشت.

, .,

حجت الاسلام اسماعیلی افزود: احداث این محور که در صورت محقق شدن نزدیکترین راه ارتباطی و دسترسی شهرستان فیروزکوه به استان مازندران را فراهم خواهد کرد هم اینک از مطالبات عمومی مردم منطقه است که کاهش ترافیک خودروها در محورهای هراز و فیروزکوه، رشد جمعیت، شتاب در پدیده مهاجرت معکوس و رونق اقتصادی نواحی مختلف بخش ارجمند را نیز به دنبال خواهد داشت.

, .,

انتهای پیام/ر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه