نماینده مردم قائم شهر،سوادکوه و جویبار:

خالی بودن خزانه ربطی به نمایندگان ندارد

خالی بودن خزانه ربطی به نمایندگان ندارد
نماینده مردم قائم شهر،سوادکوه و جویبار با اظهار بی اطلاعی از خالی بودن یا نبودن خزانه دولت اعلام کرد:نمی دانم، حرف آقای رئیس جمهور را باید تایید کنید به ما چه ربطی دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از بلاغ، شب سه شنبه رئیس جمهور جمهوری اسلامی ایران در مقابل دوربین شبکه یک سیما حاضر شد و به بیان گزارش عملکرد 100 روزه دولت یازدهم پرداخت در این جلسه رئیس جمهور کشورمان سخنانی ایراد کرد که بخش قابل توجهی از عملکرد دولت قبلی را زیر سوال می برد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, بلاغ, بلاغ, بلاغ,

حسن روحانی در این گزارش 100 روزه آمارهائی ارائه داد که ابهاماتی به وجود آورد، برای آگاهی بیشتر در این خصوص به سراغ نماینده مردم قائم شهر، سوادکوه، جویبار، سوادکوه شمالی و سیمرغ رفتیم.

,

سیدهادی حسینی در گفتگو با خبرنگار بلاغ در سوادکوه به برخی از این ابهامات پاسخ داد.

, بلاغ,

بلاغ:رییس جمهور بر خزانه خالی دولت در زمان تحویل گرفتن آن خیلی تاکید داشت؛ آیا نمایندگان مجلس این موضوع را قبول دارند که خزانه خالی است؟اگر خزانه خالی بود چرا نمایندگان آن را اعلام نمی کردند و کاری برایش نکردند؟

, بلاغ:رییس جمهور بر خزانه خالی دولت در زمان تحویل گرفتن آن خیلی تاکید داشت؛ آیا نمایندگان مجلس این موضوع را قبول دارند که خزانه خالی است؟اگر خزانه خالی بود چرا نمایندگان آن را اعلام نمی کردند و کاری برایش نکردند؟, بلاغ:, بلاغ:,

حسینی:خالی بودن خزانه ربطی به نمایندگان ندارد، خزانه در دست دولت است و دولت باید درآمدهایش را به مجلس اعلام کند تا مجلس به اندازه  درآمدهایی که دولت دارد به آن اجازه صرف هزینه بدهد. ما موظف نیستیم که خزانه های خالی را به مردم اعلام کنیم چون ممکن است تبعات منفی داشته باشد و تبعات چیزی است که به لحاظ روانی در جامعه اثرات منفی می گذارد.

, حسینی:,

یکی از دلایلی که در سال گذشته پس از ارائه بودجه از سوی دولت به مجلس، مجلس با اعمال تغییرات در بودجه آن را محدود کرد این بود که منابع درآمدی و پولی دولت در سال گذشته محدود بود، به همین خاطر ما مجبور شدیم در حد محدودی برای دولت بودجه نویسی کنیم و جاهایی که دولت خواست بلند پروازی کند، آنجا ها را بستیم و به دولت فضا ندادیم.

,

بنابر این خزانه جایی است که مربوط به رئیس جمهور می شود و اطلاعات و اختیاراتش در دست رئیس جمهور است، رئیس جمهور راجع به آن اظهار نظر کرده و مسئولیت پاسخگویی نسبت به این موضوع با خود اوست.قطعا رئیس جمهور درست گفته چون او نمی آید اطلاعات غلط بدهد.

,

بلاغ:یعنی شما تایید می کنید که خزانه خالی بوده؟

, بلاغ:یعنی شما تایید می کنید که خزانه خالی بوده؟, بلاغ:, بلاغ:,

حسینی:نمی دانم، حرف آقای رئیس جمهور را باید تایید کنید به ما چه ربطی دارد.

, حسینی:,

بلاغ:یعنی نمایندگان از خزانه دولت اطلاعی ندارند؟

, بلاغ:یعنی نمایندگان از خزانه دولت اطلاعی ندارند؟, بلاغ:, بلاغ:,

حسینی:چرا بی اطلاع نیستند ولی حق ندارند بیرون مطرح کنند.

, حسینی:,

بلاغ:وقتی رئیس جمهور چنین ادعایی می کند چرا شما نمی توانید چیزی مطرح کنید؟

, بلاغ:وقتی رئیس جمهور چنین ادعایی می کند چرا شما نمی توانید چیزی مطرح کنید؟, بلاغ:, بلاغ:,

حسینی:آقای رئیس جمهور این اختیار را دارد و بر اساس اختیارش می گوید.

, حسینی:,

بلاغ:شما هیچ اظهار نظری در این مورد نمی کنید؟

, بلاغ:شما هیچ اظهار نظری در این مورد نمی کنید؟, بلاغ:, بلاغ:,

حسینی:نباید هم اظهار نظر کنم.

, حسینی:,

بلاغ:شما به عنوان نماینده مردم هستید چگونه نمی توانید اظهار نظر کنید؟

, بلاغ:شما به عنوان نماینده مردم هستید چگونه نمی توانید اظهار نظر کنید؟, بلاغ:, بلاغ:,

حسینی:هر کسی یک اختیاراتی دارد و وظیفه اش در چهار چوب اختیاراتش هست، نماینده مردم هم اختیارات و وظایفی دارد، وظیفه ما قانون گذاری و نظارت بر اجرای قانون است و به غیر از این هیچ وظیفه دیگری نداریم که در کار رئیس جمهور یا وزیر دخالت کنیم، البته نظارت می توانیم بکنیم اما حق دخالت نداریم.

, حسینی:,

دادن اطلاعات محرمانه نظام یا مسائل مربوط به نظام جزء وظایف ما نیست، اگر رئیس جمهور تشخیص بدهد که اطلاعاتی را بیرون دهد مسئولیتش با خود اوست.

,

بلاغ:آیا واقعا دولت قبل پولدارتین و در عین حال، بدهکارترین دولت بوده است که آقای روحانی به این موضوع پرداختند؟

, بلاغ:آیا واقعا دولت قبل پولدارتین و در عین حال، بدهکارترین دولت بوده است که آقای روحانی به این موضوع پرداختند؟, بلاغ:, بلاغ:,

حسینی:از لحاظ پول در آوردن در زمان 8 ساله دولت گذشته قیمت نفت ما قیمت مناسبی بوده و به علت اینکه فروش نفت ایران بالا بوده پول خوبی وارد کشور شد .

, حسینی:,

در زمینه بدهکاری هم موضوع این است که ما به پیمانکاران و پروژه ها بدهکاریم، پروژه های نیمه تمام زیادی روی دست مردم و دولت مانده و در حوزه های مختلف این گرفتاری را داریم.

,

بلاغ:پس شما این دو مطلب را تایید می کنید؟

, بلاغ:پس شما این دو مطلب را تایید می کنید؟, بلاغ:, بلاغ:,

بله. هردو را تایید می کنم.

,

بلاغ:آیا مسکن مهر، یکی از عوامل مهم تورم است؟ شما اعتقادی به این موضوع که از طرف آقای روحانی مطرح شد، دارید؟

, بلاغ:آیا مسکن مهر، یکی از عوامل مهم تورم است؟ شما اعتقادی به این موضوع که از طرف آقای روحانی مطرح شد، دارید؟, بلاغ:, بلاغ:,

حسینی:همیشه وقتی که پول هزینه می کنید باید توازنی بین بخش های مختلف باشد، در یک برنامه اقتصادی مشخص باید بدانیم برای کشاورزی، تولید صنعتی، معدن، بهداشت و درمان و... چه میزان خرج می کنیم، مجموع این ها با هم جمع می شود و خرج کرد کلی را مشخص می کند، بنابراین باید تعادلی بین خرید های شما باشد،در مسکن هم دولت پول زیادی را بابت مسکن مهر هزینه کرد.

, حسینی:,

بلاغ:پس مسکن مهر تورم زا بود؟

, بلاغ:پس مسکن مهر تورم زا بود؟, بلاغ:, بلاغ:,

حسینی:بله. در مسکن مهر اقدامی کردند که دیگر این تعادل وجود نداشت.

, حسینی:,

بلاغ:آیا واقعا موضوع هسته ای و شرایط ایجاد شده به تحول در سیستم بانکی کشور منجرخواهد شد؟

, بلاغ:آیا واقعا موضوع هسته ای و شرایط ایجاد شده, بلاغ:, بلاغ:, به تحول در سیستم بانکی کشور منجرخواهد شد؟,

حسینی:باید ببینیم شرایط چگونه می شود، الان تازه یک توافقی امضاء شده، اگر بانک های ما آزاد شدند و مشکلات سیستم بانکی ما حل شد آن وقت می توان چنین ادعایی کرد.

, حسینی:,

آنچه که در متن قرارداد آمده در بعضی از بخش ها مثل آزاد شدن داد و ستد بانکی، پولی توسط بانک مرکزی در حوزه غذا و دارو نشان دهنده تسهیل و تقلیل مشکلات ما است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه