مسئول کانون فکری پرورشی کودکان و نوجوانان کامیاران:
هنر قالبی برای پرورش خلاقیت واستعداد کودکان و نوجوانان
سعی ما بر این است که با استفاده از فرهنگ منطقه ایی روایت های جدیدی و نوی را به اعضای کانون تفهیم نماییم تا بستر فرهنگی این افراد درآینده مستحکم و قوی باشد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از شاهو خبر؛ "مهری اسدی" مسئول کانون فکری پرورشی کودکان و نوجوانان شهرستان کامیاران، امروز پنج شنبه در گفت و گویی با خبرنگار شاهوخبر به تشریح برنامه های این کانون برای تابستان آتی پرداخت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,اسدی با اشاره به کلاس های دایر شده در کانون برای اعضا و مراجعین اظهار داشت: سعی ما بر این است که با همیاری مربیان این مرکز فکری و پرورشی خلاقیت ها و استعدادهای کودکان و نوجوانان را پرورش داده تا بتوانند راه هنری و ادبی ذهن و درون خود را به خوبی پیداکرده و درک نمایند.
,وی افزود کلاس های مختلفی در این کانون و مرکز پرورشی دایر خواهدشد، از جمله طراحی و نقاشی، حجم سازی و کار با خمیر برای ساخت مجسمه و اشیا، کلاس های قصه گویی و داستان و چندین کلاس آموزشی دیگر که به فراخور نیاز اعضا کلاس ها را دایر می کنیم.
,مدیر مرکز فکری و پرورشی در ادامه به برگزاری کلاس های قصه گویی با استفاده از فضاسازی تصویری و حجمی داستان پرداخت و عنوان داشت: همان گونه که از تابلوهای نصب شده در کانون پیداست در این گونه کلاس ها، راوی داستان با استفاده از تصاویر از قبل آماده شده روایت خود را بیان می دارد تا شنونده بتواند به آسانی با تصاویر در داستان و قصه درگیر شود.
,اسدی در پایان بر حضور کودکان و نوجوانان برای شرکت در کلاس ها تاکید کرد و افزود: سعی ما بر این است که با استفاده از فرهنگ منطقه ایی روایت های جدیدی و نوی را به اعضای کانون تفهیم نماییم تا بستر فرهنگی این افراد درآینده مستحکم و قوی باشد.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه