اخبار داغ
  1. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  2. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  3. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  4. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  5. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  6. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  7. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  8. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  9. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  10. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  11. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  12. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  13. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  14. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  15. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  16. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  17. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  18. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  19. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  20. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم

‌وزیر جهاد کشاورزی قیمت مرغ را تعیین کرد

‌وزیر جهاد کشاورزی قیمت مرغ را تعیین کرد
وزیر جهاد کشاورزی بهترین قیمت را بین ۷ تا ۸ هزار تومان اعلام کرد و گفت: بنده به عنوان وزیر کشاورزی تلاش خود را برای حفظ این قیمت به کار خواهم بست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، محمود حجتی‌کرمانی صبح امروز در جمع کشاورزان شهرستان سراب اظهار داشت: کشاورزان از آسیب‌پذیرترین اقشار جامعه هستند و دسترنج آنها در برابر عوامل و آسیب‌های طبیعی و نظایر آن قرار دارد.
وزیر جهاد کشاورزی با اذعان به مشکلات فراگیر سیب‌زمینی‌کاران منطقه تاکید کرد: قبول دارم که سیب‌زمینی‌کاران با مشکلات عدیده‌ای روبه‌رو هستند و قیمت خرید تضمینی نیز کفاف و جوابگوی نیازها و هزینه‌های آنها نیست.
وی با اشاره به اقدامات حمایتی دولت اظهار کرد: حتی‌المقدور می‌کوشیم تا با اعمال سیاست‌های حمایتی کشاورزان را یاری کنیم اما باید به کشت‌های جایگزین نیز فکر شود و سطح زیرکشت متناسب با نیاز بازار باشد.
نماینده عالی دولت تدبیر و امید در مورد شهرک دامپروری سراب اظهار داشت: پرواضح است که کسی که صرفا با دریافت وام قصد دامداری در این شهرک را داشته باشد متضرر خواهد بود و دامدار باید زمین لازم برای کشت علوفه برای دام را داشته باشد.
به گزارش فارس، حجتی در مورد قیمت مرغ در بازار گفت: به جرات می‌گوییم قیمت زیر ۷ هزارتومان برای تولید‌کننده ضرر است و قیمت بالای ۸ هزار تومان هم برای مصرف‌کننده مشکل‌آفرین می‌شود.
وی بهترین قیمت را ما بین ۷ تا ۸ هزار تومان اعلام کرد و تصریح کرد: بنده به عنوان وزیر کشاورزی تلاش خود را برای حفظ این قیمت به کار خواهم بست.
وزیر جهاد کشاورزی در کمبود آب تاکید کرد: فناوری‌های نوین آبیاری و یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی باید مد نظر قرار گیرد.
همچنین پایاب سد «تاجیار» سراب با حضور حجتی وزیر جهاد کشاورزی و مسئولان محلی سراب به بهره‌برداری رسید.
ابراهیم فرقانی مدیر جهادکشاورزی سراب در مورد این پروژه گفت: در فاز اول ۲۲۰ هکتار از اراضی کشاورزی منطقه زیر پوشش قرار می‌گیرد.
وی هزینه صرف شده برای طرح را بالغ بر ۲ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان اعلام کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ط

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه