نماینده مردم بهمئی در مجلس شورای اسلامی:
احداث بیمارستان بهمئی مطالبه به حق مردم این شهرستان است
نماینده مردم بهمئی در مجلس شورای اسلامی مطالبه بیمارستان مردم بهمئی از مسئولان را یک مطالبه به حق عنوان کرد و گفت: با جدیت کامل پیگیری تسریع در روند اجرای بیمارستان 35 تخت خوابی بهمئی هستم و جهت جذب بودجه برای آن تلاش می کنم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،به نقل از سایت خبری آوای ماغر ،نماینده شهرستانهای کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده در مجلس شورای اسلامی ظهر امروز در مراسم کلنگ زنی بیمارستان شهر لیکک گفت: در دورانی که نماینده مردم بودم معمولا مسئولان کشوری را در مرحله اول به شهرستان بهمئی دعوت کرده ام و حرف های مردم حوزه انتخابیه ام را نیز در همینجا می زنم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آوای ماغر, آوای ماغر,,
حجت الاسلام سید علی محمد بزرگواری گفت: مطالبه احداث بیمارستان در این شهرستان از طرف مردم، درخواستی به حق است که جهت جذب بودجه برای تسریع در روند اجرای آن تا حصول نتیجه پیگیری و تلاش می کنم.
,,
بزرگواری خاطرنشان کرد: در دولت دهم قول مساعد اخداث بیمارستان به مردم بهمئی داده شد و در دولت یازدهم با عنایتی که همه دولت های جمهوری اسلامی به مناطق محروم دارند، ماده۲۱۵ این بیمارستان حل شد و در پیوست های بودجه نیز قرار گرفت تا امروز شاهد کلنگ زنی آن در این شهرستان باشیم.
,,
وی با توصیف دکتر چمن به عنوان " مدیر بسیار خوب، عزیز و توانای استان" و تایید حرف وی مبنی بر اختصاص فقط ۵۰۰میلیون تومان به این پروژه از محل ماده ۱۸۰مصوب نمایندگان خطاب به دکتر خادمی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت:از محل ماده ۱۸۰ در سال ۹۴ بخش ملی امسال نیز قول حداقل ۲۰میلیارد ریال جهت تخصیص به این پروژه مهم را به مردم شهرستان بهمئی می دهم و انتظار دارم وزارت بهداشت نیز به همین تناسب برای تکمیل و افتتاح این بیمارستان کمک کنند.
,,
بزرگواری خطاب به معاون کل وزارت بهداشت گفت: در شهرستان های 4 گانه حوزه انتخابیه بنده کمبود آمبولانس وجود دارد، به طوری که در بخش سرفاریاب آمبولانسی نداریم و در بیشتر بخش های دیگر هم یک آمبولانس داریم که در موجموع نزدیک به 20 آمبولانس دیگر نیاز است و لازم است وزارت بهداشت در این زمینه چاره اندیشی اساسی کند.
,,
انتهای پیام/ر
]
ارسال دیدگاه