نماینده مردم ماکو،چالدران،شوط و پلدشت در مجلس:

هشدار به بدخواهان ایران در پی آغاز جنگ نیابتی با ایران

هشدار به بدخواهان ایران در پی آغاز جنگ نیابتی با ایران
نماینده مردم ماکو، چالدران،شوط و پلدشت گفت: در صورت آغاز جنگ نیابتی، ایران آنچنان برخوردی خواهد کرد که تا تاریخ ، تاریخ است برای همه این اقتدار بازگو شود .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا محمد علیپور نماینده مردم ماکو،چالدران،شوط و پلدشت در مجلس در گفت و گو با خبرنگار اروم نیوز با اشاره به بیانات اخیر مقام معظم رهبری در جمع دانش آموختگان سپاه اظهار کرد: اگر آمریکا جنگ نیابتی را علیه جمهوری اسلامی ایران به راه بیندازد مطمئن باشد که ایران مانند بعضی از کشورهای منطقه نیست و آنچنان برخوردی خواهد کرد که تا تاریخ ، تاریخ است برای همه این اقتدار بازگو شود .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اروم نیوز ,

وی با بیان اینکه ایران هراسی از اول انقلاب تا کنون جز برنامه های آمریکا بود گفت: هدف عمده آمریکا از این اقدام تضعیف ایران در بین کشورهای جهان است چراکه آمریکا و دشمنان نظام می دانند که ایران اسلامی الگویی برای سایر کشورهای جهان است.

,

نماینده مردم ماکو، چالدران،شوط و پلدشت به بیانات مقام معظم رهبری در رابطه با اینکه "اجازه هیچگونه بازرسی از هیچیک از مراکز نظامی و همچنین گفتگو با دانشمندان هسته ای و سایر رشته های حساس و اهانت به حریم آنها، داده نخواهد شد" اشاره و تبیین کرد: سخنان رهبر انقلاب هم تذکری به تیم مذاکره کننده هسته ای کشورمان و هم اخطار به طرف مقابل بود.

,

وی گفت: هیات مذاکره کننده هوشیار باشند تا تحت تاثیر بمباران تبلیغاتی دشمنان قرار نگیرند و در برابر زیاده‌خواهی‌های آمریکا و سایر قدرت‌های غربی ایستادگی کنند .

,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه