معاون فرماندار محمودآباد مطرح کرد:

تلاش دولت برای رفع مشکلات خبرنگاران

تلاش دولت برای رفع مشکلات خبرنگاران
معاون فرماندار محمودآباد گفت: دولت تلاش می‌کند در موضوع بیمه خبرنگاران ساز و کار جدی را پیش‌بینی کند تا از جایگاه و تلاش‌های این قشر تأثیرگذار جامعه حمایت شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از آوای شمال حسین زراعتی عصر امروز در دیدار از دفتر آوای شمال ضمن تقدیر از فعالیت ارزنده این سایت خبری در شهرستان گفت: بهترین شکل دموکراسی در کشور یعنی همان دموکراسی دینی برقرار است و در این میان رسانه به عنوان رکن چهارم دموکراسی نقش‌آفرینی می‌کند.

معاون فرماندار محمودآباد با اشاره به اینکه کشور در حوزه‌ آسیب‌های اجتماعی نیاز به فرهنگ‌سازی دارد، خاطرنشان کرد: قلم‌زدن کارشناسانه و به دور از مسائل سیاسی در رسانه‌ها می‌تواند تأثیر بسزایی در کاهش این آسیب‌ها داشته باشد.

وی یکی از مشکلات جدی شهرستان را زباله عنوان کرد و افزود: تاکنون ۳۹۰ ساعت جلسه در فرمانداری برای مدیریت معضل زباله شهرستان برگزار شد که این موضوع نیز با ورود جدی رسانه‌ها در فرهنگ‌سازی تفکیک زباله از مردم می‌تواند روبه بهبود نهد.

زراعتی در ادامه به شعار امسال که از سوی مقام معظم رهبری به دولت و ملت‌، همدلی و همزبانی نامگذاری شد، اشاره کرد و گفت: تقویت روابط‌عمومی در دستگاه‌های اجرایی سبب ایجاد همدلی بین مردم و مسئولین می‌شود و مدیران باید این نقش را در ادارات خود پررنگ‌تر جلوه دهند.

وی پرورش خبرنگاران با نگاه مستقل به حوزه رسانه را امری ضروری تلقی کرد و افزود: همانطور که رئیس جمهور اشاره داشته است، دولت از انتقاد سازنده و جدی رسانه‌ها استقبال می‌کند چرا که انتقاد ضعف‌ها را نمایان می‌کند و مدیران می‌توانند با برطرف‌کردن نقاط ضعف، خدمات شایسته‌تری به مردم ارائه کنند.

معاون فرماندار محمودآباد معیشت و مسائل صنفی خبرنگاران را از دغدغه دولت دانست و اظهار کرد: دولت تلاش می‌کند در موضوع بیمه خبرنگاران ساز و کار جدی را پیش‌بینی کند تا از جایگاه و تلاش‌های این قشر تأثیرگذار جامعه حمایت شود.

وی اضافه کرد: البته مشکلات وجود دارد و یک شبه قابل حل نیست اما تلاش دولت برای رفع تمامی مشکلات جامعه به مرور از جمله مشکلات جامعه رسانه‌ای کشور است.

زارعتی در پایان خاطرنشان کرد: کمبود خبرنگاران حرفه‌ای و نیروی انسانی تربیت‌یافته از مشکلات حوزه رسانه‌ها است که امیدواریم دستگاه‌های مرتبط با رسانه‌ها رفع این مشکل را نیز در دستور کار خود قرار‌دهند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آوای شمال,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه