حماسه خرمشهر،آینه عبرت برای مسؤولان است
فرمانده سپاه ناحیه خدابنده حماسه خرمشهر را آینه عبرت برای مسؤولان دانست و اظهار داشت: حماسه ماندگار آزادى خرمشهر همچون آینهاى پیش روى ما و مسؤولان است و اگر آن را مبناى رفتار خویش قرار دهیم در هر عرصه اى پیروز خواهیم شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه داناولی اله ابراهیمی صبح امروزدرگفتگوباخبرنگاراشراق آنلاین ضمن تبریک سالروزآزادسازی خرمشهر اظهار داشت: آزاد سازی خرمشهر نماد نصرت الهى و شاه بیت و بیت الغزل مقاومت و ایثار ملت بزرگ ایران بوده و ماندگارترین فصل افتخارآمیز 8 سال دفاع مقدس است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,فرمانده سپاه ناحیه خدابندهدر ادامه افزود: رژیم بعثی عراق فتح 6 روزه ایران را در خواب می دید اما حماسه آفرینان خرمشهر مثل شهید جهان آرا، علم الهدى، صیاد شیرازی و جان بر کفان عاشقى مانند شهید چمران که لباس مجاهدت و رزم را بر رداى ریاست ترجیح مىدادند، نگذاشتند خواب دشمن تعبیر شود.
,این مسؤول در ادامه با اشاره به رشادت های مردم خرمشهر گفت: دشمنى که آمده بود شش روزه ایران اسلامى را تسخیر کند با جماعتى روبه رو شد که با دستان خالى، 35 روز مانع از سقوط این شهر شدند و پس از آن نیز با مبارزه بىامان خویش، آرامش را از دشمن بعثى ربودند تا این که در سوم خرداد 61 آن وعده نصرت الهی تحقق یافت و خرمشهر آزاد شد و حضرت امام (ره) نیز در تعبیر زیبایی فرمودند «خدا خرمشهر را آزاد کرد».
,ابراهیمی در ادامه حماسه خرمشهر را آینه عبرت برای مسؤولان دانست و اظهار داشت: حماسه ماندگار آزادى خرمشهر همچون آینهاى پیش روى ما و مسؤولان است و اگر آن را مبناى رفتار خویش قرار دهیم در هر عرصهاى پیروز خواهیم شد و اگر غفلت کنیم، باید طعم تلخ شکست را بچشیم که در این صورت، هم باید پاسخگوى صیاد شیرازىها، جهان آراها و چمرانها که چنین آینهاى را فرا روى ما قرار دادند، باشیم و هم براى تقصیرهاى خود به آیندگان پاسخ دهیم.
,وی در ادامه تصریح کرد: دشمن بیش از سی سال همه تلاش خود را در توطئه و دشمنى بر علیه جمهوری اسلامی به کار گرفت از کودتا و جنگ تحمیلى و حمله نظامی گرفته تا تحریم اقتصادی و مصادره اموال، جنگ روانى و تبلیغاتى و دخالت آشکار در انتخابات؛ اما به حول قوه الهی همه این ها به صحنههایى از شکست و سرگردانى برای آنها مبدل گشته و آیه «ان کید الشیطان کان ضعیفا» برای جهانیان معنا شد.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه