logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

مسئول عملیات سپاه امیر المومنین(ع) استان ایلام:

رهبری امام خمینی (ره)، اتحاد مردم و اراده الهی عامل پیروزی رزمندگان اسلام در فتح خرمشهر

رهبری امام خمینی (ره)، اتحاد مردم و اراده الهی عامل پیروزی رزمندگان اسلام در فتح خرمشهر
مسئول عملیات سپاه امیر المومنین(ع) استان ایلام گفت: رهبری امام خمینی (ره)، اتحاد مردم و اراده الهی عامل پیروزی رزمندگان اسلام در فتح خرمشهر بودند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آبدانان خبر، سرهنگ "حسین قادری" مسئول عملیات سپاه امیر المومنین(ع) استان ایلام در مراسم بزرگداشت سالروز فتح خرمشهر در آبدانان گفت: مقاومت مردم خرمشهر، حماسه ای از یاد نرفتنی است، چرا که مردم این شهر در حالی به مبارزه با دشمن پرداختند که از پیش برای این تهاجم و تجاوز آمادگی نداشتند.

وی فتح خرمشهر شیرین ترین پیروزی برای رزمندگان اسلام بود گفت: رزمندگان اسلام با سلاح عزم و ایمان به مکتب و عشق و علاقه به میهن اسلامی شان با دست خالی چنان مقاومت کردند که در تاریخ، بی نظیر ماند.





مسئول عملیات سپاه امیر المومنین(ع) استان ایلام اظهار کرد: فتح خرمشهر، موجب برانگیختگی احساسات و عواطف پاک ملت ایران شد و هم دلی و وحدت را میان اقشار ملت پدید آورد.

سرهنگ قادری اظهار کرد: عامل پیروزی رزمندگان اسلام در فتح خرمشهر وجود امام خمینی (ره)، مردم و ایمان به خدا و اتحاد و همدلی بود.

وی اضافه کرد: ویژگی و جایگاه امام راحل، ایمان به خدا و اراده الهی نقش مهمی در پیروزی ملت ایران در دوران هشت سال دفاع مقدس داشت.

مسئول عملیات سپاه امیر المومنین(ع) استان ایلام به اهمیت اتحاد و همدلی بین همه مردم و نیروهای نظامی در فتح خرمشهر اشاره و اظهار کرد: این اتحاد در پیروزی انقلاب اسلامی نیز نقش مهمی داشت.





سرهنگ قادری با اشاره به رشادت مردم آبدانان در جبهه های حق علیه باطل اظهار کرد: مردم شهرستان آبدانان در دفاع مقدس نقش تاثیرگزاری ایفا کرده و شهیدان فراوانی تقدیم انقلاب و نظام کردند.

سرهنگ قادری اظهار کرد: ملت ایران اسلامی مصمم هستند تا نهایت آخر راه شهدا را ادامه دهند و تمام فتنه های دشمنان را خنثی کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آبدانان خبر,
,
,
,
, ,
,
, ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, ,
,
, ,
,
,
,
,

انتهای پیام/ر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه