فرماندار جوین :
راهبرد اصلی کشور در مسائل منطقه فرمایشات رهبر انقلاب است
فرماندار جوین گفت: فرمایشات مقام معظم رهبری در مسائل منطقه به عنوان استراتژیک واصلی ترین راهبرد تکلیف ما را مشخص می کند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل ازآل نور ،ابراهیم جدی کار در دومین جلسه شورای اداری شهرستان اظهار داشت: شیطنت های غرب وهم پیمانانش مدتها ست که منطقه خاورمیانه را به منطقه پرآشوبی تبدیل کرده و بسیاری از کشورهای اسلامی از یمن گرفته تا سوریه وعراق ولیبی را دچار نا آرامی کرده است
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , به نقل از, آل نور , آل نور,وی افزود:امروز یک عده از دولتمردان که خود مدعی حقوق بشر ودموکراسی هستند بیش از سه دهه است که منطقه خاورمیانه را به آشوب کشیده اند.
,فرماندار جوین بیان داشت: فرمایشات مقام معظم رهبری در تمامی این جریانات به عنوان استراتژیک واصلی ترین راهبرد تکلیف ما را مشخص میکند.
,جدی کاربا بیان اینکه امروز منابع کشورهای اسلامی بیش ز هرزمانی به هدر می رود تصریح کرد:جای تاسف است که منافع کشورهای اسلامی صرف سلاح ومهمات بر علیه یکدیگر شده و در این بین بیشترین منفعت اقتصادی را کمپانی بزرگ استکبار ببرد واین قصه پرغصه جهان اسلام است.
,وی با اشاره به اینکه سردمدار دشمنی ها آمریکا واسرائیل است گفت: از دشمن چیزی جز دشمنی ساخته نیست.
,فرماندار جوین در واکنش به اظهارات اخیروزیر جنگ اسرائیل در خصوص استفاده ازبمب اتم در ایران نظیر آنچه در هیروشیما به کار برد بیان داشت: این سناریوی جدید اسرائیل وناشی از بی خردی آنها است.
,جدی کار با بیان اینکه رژیم منحوس صهیونیست نفس های آخر را می کشد خاطر نشان نمود:اگر کسی قصد تجاوز به نظام جمهوری اسلامی ایران را داشته باشد ،ملت ایران مانند۸ سال دفاع مقدس پاسخ محکمی خواهد داد و قطعا این پاسخ برای متجاوزان پشیمان کننده خواهد بود.
,انتهای پیام/ص
]
ارسال دیدگاه