زنگ مقاومت و پیروزی در ساوه نواخته شد+ عکس
به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر در سوم خرداد طی مراسمی در دبستان شهید مهندس سعیدی با حضور مسئولین شهری، زنگ مقاومت و پیروزی نواخته شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نارخبر، به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر در سوم خرداد طی مراسمی در دبستان شهید مهندس سعیدی با حضور مسئولین شهری، زنگ مقاومت و پیروزی نواخته شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نارخبر,حجت الاسلام سید حسین تقوی امام جمعه ساوه در این مراسم ضمن گرامیداشتیاد و خاطره شهدای عملیات بیت المقدس گفت: سوم خرداد ماه یادآور آزادسازی خرمشهر توسط رزمندگان اسلام از اشغال بعثی های عراقی به عنوان روز " مقاومت ایثار، پیروزی و ولایتمداری حماسهسازان " نامگذاری شده است.
,وی با اشاره به اشغال خرمشهر به مدت یک و نیم سال اظهار کرد: شهیدان، جانبازان و اسرا با دلاوری های خود خرمشهر را آزاد کردند و امروز جوانان کشور آن را آباد کرده اند.
,امام جمعه ساوه افزود : پس از اعلام خبر آزادسازی خرمشهر، امام خمینی (ره) فرمود: "خرمشهر را خدا آزاد کرد" که به ما می آموزد، یاد خداوند در همه امور رمز موفقیت است.
,حجت الاسلام تقوی در جمع دانش آموزان بیان کرد: کشور عزیمان با نام خدا و اهل بیت حفظ شده است و شما دانش آموزان آینده سازان این کشور هستید و باید حافظ خون شهدا و دنباله روی آرمان های آنان باشید.
,اجرای سرود همگانی دانش آموزان، قرائت مقاله و بخش هایی از پیام امام خمینی (ره) به مناسبت آزادسازی خرمشهر از برنامه های این مراسم بود.
,

, ,
انتهای پیام/ر
]
ارسال دیدگاه