امام جمعه موقت شهرستان لنده:

امروز ملت بصیر ما به خوبی پشت پرده مذاکرات هسته ای را تشخیص می دهند

امروز ملت بصیر ما به خوبی پشت پرده مذاکرات هسته ای را تشخیص می دهند
امام جمعه موقت شهرستان لنده گفت: الحمدالله امروز ملت بصیر ما، خوب و بد و پشت پرده های مذاکرات هسته ای را به خوبی تشخیص می دهند و توطئه های دشمنان را به خوبی رصد می کنند. ولایت پذیری ولی امر مسلمین
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری تحلیلی خبرلنده، حجت الاسلام سید محمود الهی نیا امام جمعه موقت شهرستان لنده عصر امروز در نشست روشنگری، بصیرتی عاشقان ولایت سپاه ناحیه لنده ضمن اشاره به مذاکرات هسته ای اظهارکرد: مذاکرات هسته ای با گروه 5+1 یک فرصت برای آزمودن کشورهای غربی بعد از چندین مرحله رایزنی است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری تحلیلی خبرلنده,

وی افزود: امروز ملت ما به خوبی مسیر انقلاب را تشخیص می دهند و با همه وجود در این راه مستقم که راه صراط مستقیم  است در حرکت اند.

,

امام جمعه موقت شهرستان لنده تصریح کرد: بصیرت و ولایت مداری ملت ایران در سه دهه اخیر باعث شده است تمام ترفند های دشمنان را آگاهانه تشخیص دهند و در زمان خود به صحنه بیایند و پاسخ قاطع و دندان شکی به آنان دهند.

,

وی تاکید کرد: ولایت پذیری و اطاعت از ولی امر مسلمین یکی از مهمترین شاخصه های بسیجیان است که باید در خط مقدم دفاع از ارزش ها و آرمان های انقلاب باشند.

,

الهی نیا اظهارکرد: دشمن به دنبال اعمال سیاست های استکباری و تلقین حاکمیت رضاخانی به ملت ایران است.

,

مسئول نمایندگی تبلیغات اسلامی شهرستان لنده گفت: همه ما باید حول محور ولایت فقیه بگردیم و از تفرقه و حرف های تفرقه انگیز که در فضای جامعه بیان می شود پرهیز کنیم و اجازه رسوخ چنین شبهاتی را به جامعه ندهیم.

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه