فرمانده سپاه مهران:
ولایت فقیه اصل جدا نشدنی انقلاب اسلامی ایران است
فرمانده سپاه ناحیه مهران گفت: ولایت فقیه، اسلامیت و جمهوریت همواره با هم هستند و سه اصل جدانشدنی در انقلاب اسلامی ایران، است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آوای مهران سرگرد روح الله جاویدان فرمانده سپاه ناحیه مهران در نشست معنویت افزایی خانواده های پاسدار این شهرستان اظهار داشت: اجرایی شدن اصل ولایت فقیه و مبارزه با مستکبران موجب تداوم انقلاب می شود.
وی تصریح کرد: بیشک تا هنگامی که رهبری الهی و شجاع عهدهدار امور جامعه اسلامی است و مردم باآگاهی از رهنمودهای او تبعیت میکنند انقلاب ما ماندگار خواهد بود.
فرمانده سپاه ناحیه مهران در ادامه با تبریک روز پاسدار شاخصه پاسدار را اسلامی بودن، حضور همیشگی در صحنه های مختلف، بصیرت افزایی و پیروی کامل از فرامین رهبری عنوان کرد و افزود: امام حسین(ع) پاسدار دفاع از اسلام و ارزش های اسلامی و امر به معروف و نهی از منکر بود و امروز هر کس دغدغه نظام اسلامی و ارزش های آن را داشته باشد پاسدار است.
سرگرد جاویدان اظهار داشت: سوم شعبان به عنوان روز پاسدار تجلی روح ایثارگری و الگو گرفتن پاسداران از مکتب بزرگ پاسدار جهان اسلام حضرت امام حسین(ع) است چرا که پاسداران میهن اسلامی هم در8سال دفاع مقدس و پس از آن در تمام فعالیت های اجتماعی، دینی، فرهنگی، سیاسی در صحنه بودند و نگذاشتند کوچکترین خدشه ای به آرمان های مقدس شهدا و بنیان گذار انقلاب وارد شود.
در پایان این مراسم به قید قرعه به شرکت کنندگان در مراسم هدایای اهدا شد .
انتهای پیام/ص
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه