در تایباد برگزارشد؛

جشن اعیاد شعبانیه و همایش تجلیل از جانبازان

جشن اعیاد شعبانیه و همایش تجلیل از جانبازان
جشن میلاد اعیاد شعبانیه و همایش تجلیل از جانبازان شهرستان تایباد امشب در محل مسجد ابوالفضلی(ع) تایباد برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از تایبادخبر، مراسم جشن میلاد اعیاد شعبانیه و همایش تجلیل از جانبازان شهرستان تایباد باحضور امام جمعه ، فرماندار، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج و مسئولین شهرستان تایباد و همچنین حضور نورآفرین جمعی از جانبازان شهرستان برگزار گردید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا،, تایبادخبر,

آیت الله محمد محدثی امام جمعه شهرستان تایباد در این مراسم ضمن اشاره به اینکه ماه شعبان ماه اعیاد است و همچنین تبریک مبلاد امام زین العابدین(ع)، عنوان کرد: از آثار پربرکت به جا مانده از امام سجاد(ع) صحیفه سجادیه است و همچنین روایت و احدایث زیادی که از این بزرگوار به ما رسیده است.

,

وی بااشاره به سیدالساجدین بودن امام سجاد(ع)  افزود: بهترین راه برای استغفار و توبه کردن، سجده طولانی و گریه هست. امام زین العابدین(ع) که خود دربرابرخدا بسیار سجده می کرد و سیدالساجدین(سرور و آقای سجده کنندگان ) بود، فرمودند: هر قطره ی اشکی که در دل شبی از چشمی از خوف خدا جاری شود دریاها آتش را خاموش می کند.

,

امام جمعه تایباد در بخش دیگری از سخنانش  باتاکید بر ظلم آل سعود به مردم مظلوم یمن گفت: اگر یمنی ها مرتد و کافر بودند سزاوار این همه ظلم نبودند. سعودیان خانه های اینها را خراب کردند ، زن و بچه های اینها را کشتند و با این وجود خود را مسلمان و خادم الحرمین نیز می دانند. در این شب و روزها دعا کنیم خداوند دست این ظالمین و آمریکا و اسرائیل را کوتاه کند تا مسلمانان نفس راحتی بکشند.

,

همچنین در این مراسم از جانبازانی که اسامی آنها القاب و اسامی امام حسین(ع) و حضرت ابوالفضل(ع) بود، جانبازان ۵۰درصد به بالا و از تعدادی جانباز پاسدار تجلیل گردید.

,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه